vilken tur ja hade


2009-05-07 @ 19:12:11
Usch..va me om nåt som kunde blivit riktigt retligt jämtemot min sambo o vår semester idag!
Fick ju ett bokningsmail när jag beställde stugan, o där hade de bifogat faktura o lite annan info. Men jag kunde inte öppna pdf filen på bärbara datorn. Har försökt jättemånga gånger o de har inte funkat.
O så idag fick jag äntligen arslet ur vagnen o satte mig vid den stationära o kikade. då kunde jag äntligen läsa fakturan. O va stod det där då? om inte att man skulle betala första avgiften senast den 7:e maj ( idag alltså) så gick in på banken via internet direkt o betalade! o jag läste sedan i en annan bifogad fil att om man inte betalade datumet som var angivet så hyrde de ut stugan till nån annan på direkten. så hade världens tur kan man säga =) e tur att man kommer på saker o ting ibland.

Det är de som är det värsta med fakturor via mail, jag trodde nästan att man skulle få en faktura hemskickad me posten..men icke sa nicke..

jaja, nu är de fixat =)






Kommentarer
Postat av: Katja

Sån tur att du tittade just idag =) Annars hade det nog inte blivit så glada miner hemma hos er.



Vi har inget speciellt inplanerat isommar. Inte mer än att vi ska ner till skåne ett tag, umgås med alla där och vara några dagar i min mormors sommarstuga. Sen blir det några dagar i Fagersta hos Björns familj och vänner där. Sen blir det säkert en och annan dagsutflyckt också. Mest längtar jag efter att sitta ute i värmen på en filt med lite picknick och bara njuta av sommaren =)

2009-05-07 @ 21:57:19
URL: http://lillagrodden.wordpress.com/
Postat av: Anne-Lie

Oj, vilken tur=).Hoppas verkligen ni får en trevlig semester i stugan.

2009-05-10 @ 10:55:42
URL: http://nomismamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback