BULLE I UGNEN.


2009-11-18 @ 13:36:37
eller bulle o bulle..nu är första plåten lussekatter i ugnen. Var iväg o fikade en sväng förut så degen vart inte gjord förrän tjugo i 12. efter det fick elliott lunch o sedan lade jag honom. MEn somnade han ? NÄÄä..inte förrän strax efter ett somnade han..fick springa ut o in många gånger o plocka upp nappen från golvet kan jag lova! SICKEN BUSUNGE!!

I eftermiddag kan de bli så att det blir en nybakad lussekatt o lite julmust- de vore ju supergott =)






Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej gumman!

Nä, vatten är verkligen ingen höjdare. Jag är skiträdd när jag kör på vägar som går nära vattnet, tänker på om jag skulle få sladd eller nått sånt. FY.

Ja, jag hoppas på det i alla fall och tackar för att ni håller tummarna. Det är ett extrajobb och det behövs så som ekonomin ser ut med en arbetslös sambo och minskad lön för min del när jag går hemma utan uppdrag. Och dessutom har jag alltid velat testa på att vara personlig assistent. :)



Åh, jag är såå sugen på lusskatter nu när alla börjar baka såna, så jag köpte faktiskt också hem lite saffran idag, men fy sjutton så jäkla dyrt det är. Men som du säger, det är ju bara en gång om året. ;)



Hoppas ni har en riktigt trevlig kväll bland alla pantflaskor och lussebullar. :)

KRAMAR

2009-11-18 @ 17:02:14
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åhh vad det låter gott med lussekatter.. Så grymt sugen på det.. Men men jag får ta en morot.. Ha ha.. Vad skönt att det gick bra att ta sprutan.. Kram Jenny

2009-11-18 @ 19:09:08
URL: http://smulis74.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback