EN EFTERMIDDAGSTRIPP TILL JÖNKÖPING.


2009-11-13 @ 12:29:20
Nu ligger Elliott och sover. Tog typ 15-20 minuter innan han somnade idag..de börjar arta sig=)
När A kommer hem sen runt halv 2 - 2 så ska vi packa in oss i bilen och åka till Jönköping en sväng om Elliott vaknat. Där ska vi ge oss ut på jakt efter en ny tv. Vi har kommit på att vi vill möblera om här hemma. Just nu står den stora soffan mot väggen som är intill köket. Vi vill möblera om så att soffan står mot fönstrena istället så man kan ha en tv på väggen intill köket.
VArför då undrar ni? Jo, för att jag gärna vill kunna ha mina julstjärnor på fot i fönstret i år, och så vill jag gärna kunna ha lite blommor i de tomma fönstrena igen. Dessutom har våran tv några år på nacken med, den är stor och klumpig och man kan inte ha den varsomhelst. Ska vi möblera om så skulle vi få flytta ut tv bänken en bra bit för att tvn är så stor baktill. Vi har istället planer på att sätta upp den nya tvn vi köper på väggen. Antagligen blir det en 40-42 tums lcd eller led tv.
Så med andra ord ska vi springa ut o in i varenda butik som säljer tv apparater o titta på vilken tv som har vettigast pris o bäst bild i princip. De kommer ju bli riktigt spännande det här. Vi kommer nog inte att köpa någon, utan de kommer antagligen att bli så att vi beställer hem en från affärens webshop istället.Det är ju bäst o ha sett apparaterna i verkligheten först innan man beställer hem nån! O så smidigt att få tvn levererad direkt hem eftersom den antagligen inte kommer få plats i bilen.

Haha.nu har jag babblat av mig lite igen..en lång redovisning..haha!

Har ni nån bra tv o rekommendera så får ni gärna berätta vilken ;)






Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej gumman! Tycker du låter vettig i resonemanget angående tvn. Man ska kunna pilla och titta lite men det är alltid billigare att beställa på nätet. :)

Tror det kommer bli super i vardagsrummet. Försöker se det framför mig och det ser snyggt ut. haha.. :)

Synd att ni inte får någon förtur med vaccinet. Tycker dom borde ju prioritera småbarnsföräldrar med tanke på att barnen är väldigt utsatta. Har dom bestämt nu att även barn under 3 ska få sprutan?!

Jag hade tur och behövde bara vänta en halvtimme i väntrummet. Sambon fick vänta en timme, en kompis till mig kunde gå rakt in, och några andra kompisar fick vänta 3 timmar. Så det är väldigt olika.

Tack så mycket för omtanken.

Hoppas ni får en riktigt trevlig eftermiddag med utflykt och tv-jakt. :)

Kramar

2009-11-13 @ 12:39:45
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Malin

Nej kräkas e nog me de värsta ja vet. Usch! Men de va bara inatt verkar de som. Kan ju bli så ibland när man e så förkyld att man kräker.



Vi har en samsung lcd 40 tum. E jättenöjd me den plus att den e sjukt snygg me. Va de e för speciell sort har ja ingen aning om.Lycka till! Hoppas ni hittar nått bra.

Kram

2009-11-13 @ 12:59:05
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Petra

Nu är ni redan iväg men jag hade nog bara åkt till Media Markt å köpt en tv där eftersom de är billigast på marknaden. Sen har vi en 42" plasms som är skit bra!!

Jag vill oxå ha stjärnor på fot iår å jag har hittat en på Claes Ohlson av alla ställen som de har erbjudande på nu för 99:- Ska nog ta en tur imorgon å köpa den så det oxå är klart, hihi!!!



Ha en mysig kväll!



kramar



ps. Min son är 13 år, hahaha!

2009-11-13 @ 17:01:07
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Emma

Sony har vi och dem är bra! Full HD måste de ju vara också, men de vet nog din sambo ;)

2009-11-13 @ 17:48:19
URL: http://gaffelroad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback