GOD FÖRMIDDAG.


2009-11-17 @ 11:14:31
GOD FÖRMIDDAG PÅ ER ALLA.
Nyss hemkomna från öppet hus är vi, Elliott var såå trött så han somnade nyss i sin säng. Med andra ord råder lugnet här hemma just nu. Är jättetrött idag och seg i huvudet så ska passa på att vila mig lite nu jag med.
Vi fick ta bilen till öppet hus idag eftersom det var regn ute. BEhövde handla lite grejer till maten när vi var på väg hem förut. Men som vanligt så fanns det inte en enda parkering i närheten av ica =/ så vi får väl ta en promenad fram till byn sen när elliott fått äta o busat av sig lite grann. IDag orkar jag verkligen inte stå framför spisen massor så det får nog bli korv o makaroner. A kommer bli jättesur för det- men då får jag väl säga till honom att om det inte passar såå får han väl åka o köpa sig nåt färdigt istället,haha!
Beställde förresten gardinerna igår, hade tänkt o beställa båda, men då va den kappan med änglar på slut =/ så fick "bara" bli öljettlängderna med bockarna på! PAssade även på att beställa kuddar och löpare md samma tryck =)
Funderar på att åka bort till tygaffären sen o köpa jultyg så jag sy en kappa till datarummet eftersom jag vart tvugen o tänka om.

nää.. nu ska jag ta o vila mig lite grann- man vet ju aldrig när busungen vaknar!






Kommentarer
Postat av: Eva

hoppas det går bra imorrn..

2009-11-17 @ 21:52:15
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback