GODOMORGON?


2009-11-07 @ 07:00:59
eller ska man verkligen kalla den en god morgon? lilleman har bökat massor inatt med! Till råga på allt så sov han inget alls på dagen igår- så vi höll tummarna lite extra för att han skulle sova gott inatt o kanske vakna lite senare. MEn vid 5- som vanligt slog han upp sina ögon. Sedan dess har de varit liv i luckan trots att vi försökt o få han o soman om flera gånger om! Det är trist när man inte får "sovmorgon i några minuter" när han vaknat titt som tätt o varit ledsen o låtit under natten. Men det är väl bara så det är helt enkelt! Han har ju alltid sovit så bra under nätterna  innan, så man är väl lite bortskämd med det kanske?

Igår var  ju A ledig, så fick ta mig enlångpromenad själv. Det var jätteskönt =) sedan åkte vi till jönköping,A6 o shoppade lite farsdagspresenter till våra pappor o lite födelsedagspresenter till elliott. Var trevligt o åka iväg bara vi 3 <3 Elliott hatar dock att åka bil. (både på vägen dit o hem satt han o tjöt hela tiden stackarn)
Sen igårkväll såg vi den sista johan falk filmen- kan man säga annat än att den var skitbra?

Ikväll blir det tacos hemma hos mamma som idag fyller år- GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA/MORMOR =)






Kommentarer
Postat av: Jenny

Hoppas ni får en bra dag och nu måste jag nog se de två sista falk filmerna i kväll.. Ler.. Kram Jenny

2009-11-07 @ 10:26:15
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

aa fyfan! Jag som går och lägger mig vid fem flertal gånger =P Speciellt nu då de är en massa plugg! Lukas har börjat sova egen säng nu dock.. får se hur det går!

2009-11-10 @ 01:00:57
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback