GUESS WHO'S BACK?


2009-11-24 @ 07:51:58
Hej alla kära läsare,
Nu är jag tillbaka igen. Har tagit en välbehövlig paus från bloggandet o de var faktiskt skönt! Kommer nog bli så i fortsättningen att jag bara bloggar när tiden verkligen verkligen finns..allt annat kommer att komma före just nu!
Helgen har varit mysig men ack så hektisk.
I fredags åkte vi till city gross och handlade hela familjen. Fick med allt vi skulle hem o sen fixades o donades de resten av dagen.
I lördags hade vi födelsedagsmiddag för A med min mamma o pappa, morbror o sambo o son, systrar o respektive o Elliotts kusin W. Det bjöds på varm smörgåstårta med bacon, svamo o purjolök samt mexitårta..det vart jättegott och lyckat =) Dessutom var bastun igångsatt så de va en del som kom lite innan och bastade o drack öl med A medan jag stod i köket o skulle göra tårtor samtidigt som Elliott stod o skrek o ryckte mig i byxbenen..stressigt? javars det kan man väl säga- men efter mkt om o men så fixade jag de.
I söndags var det ju A's födelsedag. Eftersom Elliott somande efter tio kvällen innan så fick vi båda sovmorgon till halv 8- det var skönt! SEdan gick Elliott och jag upp o busade lite. Vid halv 10 tiden gick vi in till A med paket o myste i sängen. Han fick en fyrstav med Elliotts namn stansat på en sida, mitt namn på en sida och family stansat på framsidan, hängandes i ett kulhalsband! Tack så jättemkt Emelie för snabb leverans o fint smycke! Dessutom fick han en morgonrock och lotter av oss!
Runt ettiden var det sedan dags för nästa födelsedagsmiddag- bjöd på snitzel klyftpotatis och bearnaisesås. Det var gott och uppskattat det med- och självklart blev det hemmagjord tårta efteråt.

Ja, det var väl vår helg det =) Nu i helgen blir de full rulle med; på fredag firar jag och A 5 år tillsammans- då blir det antagligen bio i linköping. På söndag blir det kalas hos A's svägerska som fyller år på lördagen. Så de blir en till födelsedag helgen som kommer med andra ord!

Återkommer senare med lite bilder från helgen som varit och så. Nu blir det bus med världens sötaste busunge.

hoppas ni mår bra?






Kommentarer
Postat av: Carolina

Jag har saknat dig gumman, men jag förstår att bloggen kommer i andra hand! :)

Hoppas allt är super med er. Låter som om ni har haft en riktigt trevlig helg! Lät som en fin present A fick! Älskar namnsmycken.

KRAM

2009-11-24 @ 08:04:08
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

det är bra att pausa ibland, jag känner likadant ;) finns så mycket annat som är viktigare än bloggen!

2009-11-24 @ 19:42:01
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback