MITT I VECKAN =)


2009-11-18 @ 07:50:03
Då va de snart fredag igen, eller ja..Imorn blir det återigen som en fredag för familjen johansson/karlssin =) A har tagit ledigt på fredag igen, o det är så skönt! Hade tänkt att dra med mig elliott till city gross o handla lite inför födelsedagsmiddagarna i helgen. MEn nu vart ju A ledig me- så då kan ju han följa med. Han är iofs inte så glad i själva tanken, men jag ska nog lyckas övertala honom ;P Hoppas att de ringer från fotoateljén o säger att korten är klara med så vi kan åka o hämta dom när vi ändå är ute på vift på fredag!
Snart är det dags att ge Elliott lite frulle- sedan bär det av till BVC. Ska ta o fråga om de här med ettårssprutan. För de ska ju få två halva doser med vaccin för svininfluensan- en nu och sedan en om ca tre veckor som jag fattat det. Och i typ samma veva där så är det dags för elliotts ettårssprutor med. Så måste ju få reda på om det verkligen är ok o ta dom i samma veva eller om man helst ska vänta..är de nån av er som vet det förresten?
De är ju rätt virriga här dock, så är rätt orolig för att man inte ska få rätt svar av dom!

JA, va ska maN säga mer? somnade runt niosnåret igår, var så himlans trött efter flera riktigt kassa nätter, och sovit gott har jag gjort med =) ända till halv 5 då a gick upp o strax därefter vaknade liten..skönt o va lite utvilad iaf ju!

Längtar tills ikväll nu då jag återigen kommer sitta fastklistrad vid tvn vid 8- för då är det återigen true blood dags =)

nää..ska ta o kamma håret nu!
hörs senare






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Frågade om det på bvc i mndags, och ettårssrutan kan man skjuta på i upp till ett år eftersom den bara är påfyllnad av dom tidigare vaccinationerna :)



Kram

2009-11-18 @ 08:12:19
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback