ONSDAGSKVÄLL.


2009-11-04 @ 19:06:19
Då va de återigen kväll här i bynn! Tycker dagarna bara rusar iväg nu..det är inte långt kvar tills det är december månad ju! Har dock en hel del födelsedagspresenter o julklappar som ska införskaffas innan den 24:e december. Får se hur de går.  A fyller den 22:a november, svägerskan den 28:e november, sedan fyller jag den 5:e december, elliott fyller den 10:e december, sis fyller den 19:e december, sedan är det jul. Ja..ni fattar ju själva ;P
Behöver nog lite hjälp av er..vad kan man köpa till sin sambo i födelsedagspresent? TIPS?

IDag har det snöat en del..tycker det är mysigt. ställde mig i fönstret med elliott förut o pekade ut o sa "TITTA, SNÖÖÖ" o så sjöng jag JAg ser det snöar för honom...han bara skrattade åt sin tokiga mamma..haha!
Imorn blir det helg för familjen johansson/karlsson. A är ledig på fredag så blir väl lite mys med en johan falk film som kommer ut imorn (om den finns o hyra)

Nu ska jag tända i kaminen o sen blir det en dusch tror jag. ÄR grymt sugen på glass o chokladsås. Frågan är om man ska unna sig det? KAn man verkligen det tycker ni?

hoppas ni får en mysig kväll!






Kommentarer
Postat av: emma - mamma till meja

Klart du kan unna dej lite glass och chokladsås, du är ju s hilma duktig annars. Mysigt med snö, lgger den kvar?



Kram

2009-11-04 @ 20:10:55
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: CiliaH

Tycker faktiskt att man någon gång kan unna sig oavsett vilken metod man nu kör för att minska i omfång. Du är ju dessutom superduktig så det är nog inget problem.



Jisses och jag klagar för att jag har ett barn i december. Iofs har vi det så i april/maj som ni har nu. Konstigt att det alltid ska klumpa ihop sig.



Ha en mysig kväll.



KRAM

2009-11-04 @ 20:14:10
URL: http://ugglehuset.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback