TORSDAG.


2009-11-19 @ 08:31:06
Godmorgon
En grå o mulen, blåsig torsdag verkar det bli idag! Inte så roligt, men då kan man ju stanna inne o storstäda med gott samvete. Dock tillåter ju inte liten att man får göra vad som..men lite dammande o sådant kan man ju göra. Tycker man inte gör annat än o dammsuga o plockar iordning på massa leksaker mm dag ut o dag in, för att det senare på kvällen ska se likadant ut igen =/ Funderar lite smått på att skura ordentligt rent i duschen sen när Elliott sover, o sen göra iordning lite i bastun. Fungerar bastun så ska vi basta på lördag när det är A's födelsedagsmiddag.

Snart blir det gröt för Elliott och sedan blir det en promenad i blåsten. Kommer nog inte bli  nån långpromenad på 1 1/2 timma..men nån timma ska vi väl iaf lyckas hålla oss ute i blåsten. Det är ju inte storm som de va på vissa ställen vid kusterna igår iaf.

Kan ju förövrigt tala om att Elliott mår hur bra som helst o stojar o busar som vanligt, inga biverkningar av svininfluensa vaccinet här inte..skönt det!

VAd händer hos er idag?






Kommentarer
Postat av: Nina ♡

tack så snällt :D



klart han busar! dem är riktiga busungar nu ju!

fullt upp!

2009-11-19 @ 09:33:18
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej! Vad roligt att du skrev :) Himlans vad stor han har blivit Elliot, söt till tusen!!



Vad skönt att höra att allt gick bra med vaccineringen för er, hoppas han fortsätter må bra och inte får feber eller nåt. Jag har bestämt mig för att gå iväg idag och ge Tindra sprutan i alla fall. Som du säger skulle det kännas jättejobbigt om hon blev sjuk senare så det är lika bra att ta chansen när den ges. Får hålla tummarna för oss det går lika bra med Tindra som med Elliot :) Ta hand om er. Kram

2009-11-19 @ 11:19:03
URL: http://malliiin87.blogg.se/
Postat av: Bina

Hej. Ja du jag förstår inte hur mkt man ska behöva städa. Jag är nog som ett barn för ja måste städa varje dag.. även om ja inte gör de ;P

Varit ute o gått i regn och blåstväder.. men men det är ju skönt när man kommer hem =) Hoppas eran promenad var bra! Skönt att Elliott inte fick några biverkningar!!!! Skulle ta sprutan idag tänkte jag men får bli genom jobbet i stället.. de va så LÅÅÅÅÅNG kö. Ska du också ta den??

Ha de gött!!!



KRaMAR Bina

2009-11-19 @ 18:42:56
URL: http://zafrina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback