DÅ VA DENNA MÅNDAGEN SNART SLUT.


2009-10-12 @ 19:07:39
Äntligen finns de lite tid till att sitta en liten stund framför den kära lilla datorn igen. Det har varit full rulle här nu sen sist. 
Måste berätta att Elliott sov ända till 9 i morse, de va verkligen inte illa. HAn vakna vid 7 o fick välling- sedan somnade han om igen! vid halv åtta gick jag upp o kikade in lite i hans rum- där låg han o sov så sött. Jag höll på o fixade o donade här ute i vardagsrummet..inte vaknade han för det. HAn måste varit riktigt trött!
Så när han vaknat fick han springa runt här hemma o busa av sig lite, vid tio fick han sin morgongröt o sen tog vi promenaden. USch så kallt det var ute idag, huttrade hela tiden känns de som..blev ju inte bättre av blåsten. MEn så frisk luft det var ändå, man vart piggare om nåt!
När vi kom hem så blev det ännu mera bus, runt ett fick lilleman sin lunch. SEdan lade jag honom i hans säng i hopp om att han skulle somna, o jag skalade potatis o morötter till maten. Men tror ni han somnade? när a kom hem vid halv två o kikade in så stod han där i sin säng o höll på å pillade med fönsterbrädet..inte ville han sova!

Mitt i allt detta så ringde dom från fotoateljen i linköping. Elliotts kort var överbrända till cdskiva. Så då bara lade vi ifrån oss allt här hemma o packade in oss i bilen o åkte mot linköping. Elliott somnade i bilen efter massa gnäll och tårar, sedan sov han i en halvtimma.Han sov fortfarande när vi var framme i gamla stan o skulle hämta cdn så jag fick stanna kvar i bilen hos lilleman. När a kom tillbaka så hade han självklart varit i cloettaboden och köpt center, chokladsockerbitar och polly. härligt härligt..men farligt farligt! Undrar om man klarar av att hålla sig ifrån de godsakerna till lördag? haha..ska bli spännande. Sa till A att han får gömma undan godiset tills på lördag!
Väl hemma i bynn igen så åkte vi till mamma o fikade- eftersom vi ville visa upp bilderna på elliott och efter det blev det en tripp till elliotts farmor o farfar med. Hemma här i huset var vi nog inte förrän strax innan 18 tiden. Och det är såå skönt o bara sitta o va nu! elliott sover, förhoppningsvis HELA natten trots den långa sovmorgonen.

Nu e ju bara frågan vilka bilder man ska ta o välja, var många bilder på cdskivan som var jättefina ju!
hade så gärna delat med mig av några av favoritbilderna, men det finns ju ingen cdspelare på min minipc, och jag orkar verkligen inte starta upp den större bärbara datorn o sätta mig där nu! får se om bilderna kommer ut på deras hemsida inom de närmsta dagarna. För han bakom disken hade frågat om det var okej att de använde bilderna på hemsidan, o när de fick lägga ut dom i så fall. A hade godkännt det o sagt att de fick göra det direkt om de ville. Än så länge finns de inge där..men kanske inom några dagar? då ska ni allt få se =)

långt inlägg de här! men så blir det ibland.






Kommentarer
Postat av: Magdalena

Kul med foton ..... vi tog på Vilgot när han var ca 10 månader , sen tog vi syskon bild när Vilma var 10 månader det är ju så kul att ha. Tror det blir fotografering i år igen det var ju 3 år sedan nu men då blir det nog stjärnstudio eller ngt anant brukar alltisd finnas påA6 i juletider :-) Ha det så bra Kram Magdalena

2009-10-12 @ 19:42:28
URL: http://hulliganmamman.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja jo de e ju skönt att han gör de där då.



Vi va me ute o gick innan idag. Ja fy va kallt de va! De börjar verkligen bli kallt nu. Snart på me vintejackan.



Kram

2009-10-12 @ 20:07:44
URL: http://malinjljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback