ELDAT VAR DET HÄR =)


2009-10-10 @ 12:50:06
yes, igår satte vi ihop de sista till skyddet framför kaminen. Så i morse när jag klivit upp så gjorde jag rent kaminen o tvättade av glaset- så nu ser man ju till o med in i den när de brinner som finast =)

här kommer en bild på hur de blev.


hur har vi då gjort? vi köpte kompostgaller (ett paket innehåller 4 st galler) kostade runt 100-lappen, o 6 st krokar med tillhörande plugg( som kostade mer ihop än gallret gjorde). De första vi gjorde var att skruva hål i väggen o sätta i pluggen o krokarna, sedan satte vi fast gallrena i krokarna. vid framsidan av kaminen så sitter det två stycken galler ihopmonterade eftersom att de inte räckte med ett galler. Kan ju säga att de sprialerna som följer med i förpackningen som man ska sätta ihop hörnen med är värdelösa. För elliott ställde sig o började skaka galler igår när vi satt ihop o då gled spiralerna neråt, o resulatet blev såklart att de inte höll ihop. Så A monterade ihop hörnen med massa ståltråd istället! Nu sitter de som bara den o elliott kan skaka galler hur mkt han vill.haha!
Vart betydligt mkt billigare än att betala ca 1500 spänn för en sån där flex grind som man ändå får gå å vänta på innan den kommit till butiken igen pga varubrist!







Kommentarer
Postat av: Förvirrade Morsan

vad bra det blev :D får bli nåt liknande här då, onödigt att lägga massa pengar på nåt man kan fixa billigare :D

2009-10-10 @ 14:10:28
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/
Postat av: Johanna ♥ Minna

Oh så mys man blir sugen tt hälsa på er i vinter me en sån kamin. :D

2009-10-10 @ 14:13:30
URL: http://salkert.se
Postat av: emma - mamma till meja

Perfekt ju :) Nu kan ni dessutom göra nått kul för dom pengarna istället :)



Kram

2009-10-10 @ 15:16:20
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Hej hopp.....



Kul att mitt tips blev bra, som sagt billigare blir det ju så då kan man göra ngt roligare för de andra pengarna:-) Ha en trevlig ego kväll ......kram Magdalena

2009-10-10 @ 19:25:10
URL: http://hulliganmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback