HÄR IGEN!


2009-10-06 @ 19:19:26

Förstår inte de här alltså- tiden räcker inte riktigt till! finns massor jag skulle vilja skriva om, men de blir aldrig av.  jaja, sitter här lite halvsvettig o dan- har tränat på crosstrainern. Snart blir det en långdusch o sen tv tittande resten av kvällen =)
Vi var förresten på järnhandeln förut i eftermiddags o köpte kompostgaller- i silver. Tack gode gud för de hade i silver- grönt hade jag aldrig gått med på o ha här inne i huset. Nu ska A snart ut o hämta dom i bilen o se om de går o sätta ihop nåt framför kaminen! Vi har dessutom testmöblerat om lite här hemma i vardagsrummet. Vi är sugna på att köpa en ny tv. Den gamla vi har är hur djup som helst- en plattskärmstv står högst på önskelistan just nu! O ja, efter vi kommit på hur vi ska möblera för o få ut mest av utrymmet så vart vi riktigt nöjda! Nu fattas de bara o köpa en tvbänk o en tv. Ska bli så skönt att kunna ställa upp lite blommor i fönstrena igen. Det är ju så låga fönsterbrädor o vardagsrummet så elliott har hur lätt som helst kunnat riva ner allt som stått i fönstrena. men sen kommer de ju stå en soffa framför några fönster..undrar hur han ska göra då ;P

nu ska jag nog ta o kika runt lite på tv bänkar- sedan blir det en dusch!
hoppas ni mår bra?

kramis






Kommentarer
Postat av: Emma

Då kommer han stå i soffan och klättra upp på soffryggen för att komma åt :P

2009-10-06 @ 19:47:53
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com
Postat av: Katja

Tänkte skriva precis det Emma ovan skrev ;)



Jag tycker att du är duktig på att uppdatera bloggen, jag får oftast bara ihop ett inlägg per dag och knappt det ibland =).



Nu ska jag ställa mig på crosstrainern jag med!

2009-10-06 @ 20:47:35
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback