JAG LEVER


2009-10-18 @ 20:58:29
Jarå kära läsare, oroa er inte..jag lever i högsta grad =)
Blev en riktigt lång dag hemifrån idag. Vi åkte härifrån vid 05.30 i morse o kom hem runt 18.00 ikväll! Sedan dess har de packats upp o bara softats! Guud vad glad jag blev över att få se våra underbart söta son när vi kom hem till mamma o han stod där vid grinden o tittade på mig o bara log. <3
Dagen har varit riktigt bra! Var dock lite påfrestande då det var folk överallt! Men fick med mig de mesta av de jag hade tänkt mig hem iaf =)
Hittade en overall till elliott, hittade ett par termobyxor åt honom, stövlar, massa strumpor, nappar, muggar, en leksak.(telefon).o till o med en födelsedagspresent, trots att det nästan är två månader kvar tills han fyller!
Köpte dessutom en kortärmad stickad kofta till mig, en ziphooodtröja,t-shirt, trosor, strumpor, bh. Strumpor till A o två långärmade lee t-shirtar till A oxå! Gardiner till vardagsrummet. SEdan blev de såklart lite småplock hit o dit! IDag slog vi nog faktiskt rekordet. Vi vär där till de öppnade vid åtta. Runt 12 gick vi ut o åt lunch, sedan gick vi in en sväng igen efter vi ätit. SEdan gick vi till sko boo o köpte skor till elliott, sedan åkte vi hemåt och på vägen hem så stannade vi på A6 o shoppade lite grann där med. Hittade en jättesöt stickad rosa tunika på hm som jag ska ha på mig på fredag =)
Sedan fikade vi på IKEA o sedan åkte vi hemåt. Förut har vi nästan alltid varit hemma till 16-tiden. Men nu vart vi två timmar senare..haha!

USch.. tack gode gud att denna dagen snart är slut! imorn är det dags att vara riktigt nyttig o sund igen! vägning får bli på fredag denna veckan eftersom jag ska ut på kvällen så vill jag ju inte väga mig på lördagen!
Nu är de dags att svara på kommentarer- sedan ska nog jag krypa ner i sängen o sova till sötungen vaknar nästa gång!
hoppas alla haft en bra söndag!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback