MED FREDAGEN PÅ INGÅNG RUNT HÖRNET.


2009-10-29 @ 12:54:40
Vi gick fram till församlingshemmet förut o gick på öppet hus. Elliott sken upp direkt när vi kom innanför dörren, han skrattade sådär pipigt o roligt som bara han kan göra när han är riktigt glad! Var ganska många barn idag med..det är rätt så kul o se ändå att det är så många barn som är där som är födda samma år som elliott även om det fortfarande skiljer en del på dom storleks och utvecklingsmässigt ju!  SEdan blev det en sväng till garnboden för o se om de hade några blixtlås till mina svarta jeans som dragkedjan gått sönder i. Och det hade de, snacka om att jag blev glad =) nu kommer jag snart äntligen att ha tre par jeans att välja mellan.( Funderar dock på att köpa ett par till, om jag får för sambon ;P Tror nästan de kan bli strl 38 denna gången =) tänk att ha gått från strl 44 i kappahlsjeans till strl 38..inte illa! ) Vi gick sedan förbi jobbet och lämnade blixtlåset där eftesom det är en jättesnäll arbetskamrat till oss som lovat att fixa dom!
SEdan gick vi hemåt, elliott fick sin lunch o nu sover han faktiskt =)
Hoppas han sover en stund till, för jag tänkte lägga mig i soffan o blunda till lite jag med. SEdan kommer A hem runt 2 tiden o om elliott vaknat då så blir det motala en sväng. A behöver köpa nya skor o så ska vi panta och handla lite på ica maxi med! Älskar ica maxi..så kul o gå o kika där!

hoppas alla mår bra!
kramis






Kommentarer
Postat av: Carolina

Tack gumman! Kul att andra också tycker om den. :) Kul med lite nytt, speciellt när man blir nöjd.

Ja, det håller jag med om. Jag mår mycket mycket bättre nu när jag får all motion, frisk luft och har den tiden att rensa alla tankar. Vilken skillnad det kan göra. :) Det är mer värt än att tappa kilo faktiskt. :)



Men oj, har du verkligen kunnat bära upp ett par 44?! Förstår inte hur det gått till. Iofs är kappahl små i sina storlekar tycker jag. Lindex är större i storlekarna och det är deras jag köper. :) Det känns ju helt underbart när man kan dra mindre storlekar. När man byter storlekar känns det mer på riktigt och man vågar tro att det inte är endast i ens eget huvud förändringen skett. :) Har inte köpt några nya kläder, men jag känner på mina gamla jeans att dom börjar sitta mycket mycket bättre. Man blir verkligen lycklig rakt igenom.

Tycker också om Maxi, men det gör inte min sambo. haha.. När han är med måste jag stressa igenom, men om jag har lite extra tid och är där ensam kan det ta tiiiid! haha.. :P Vi skulle också behöva panta lite flaskor känner jag. Eller införskaffa en soda streamer. :)

Hoppas du har en riktigt trevlig kväll.

Kram

2009-10-29 @ 19:03:09
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Så KUL när de uppskattar att leka med andra barn, mysigt att träffas många :)



Jag tänkte tipsa dig om att jag har en tävling nu där du kan vinna en valfri väggtext. Massor av fint att välja på.



Ha en mysig kväll :)

2009-10-29 @ 20:53:36
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback