TACK =)


2009-10-22 @ 12:26:09
tack alla ni för era underbara kommentarer =) o idag/igår är de flera som skrivit som inte skrivit förut o berättar att de läser. Är alltid lika roligt o se ju =)
Är på bättre hurmör nu vill jag lova! Det är bara det att man lixom typ hakar upp sig lite grann på de här me o bo på liten ort. För här där vi bor så är de faktiskt så att alla vill veta allt om alla o, de snackas illa om folk hit o dit.
Men sen finns de ju faktiskt en del trevliga o snälla människor som inte gör de oxå. Som skaffar sig en egen uppfattning om saker o ting, o de är guld värda! har dock lärt mig av egen erfarenhet att majoriteten är de förstnämda =/
Men men..fick ju en positiv o snäll kommentar tillbaka av den anonyma läsaren härifrån oxå..den gjorde att jag tänkte om lite- hade ju dock varit roligt o veta vem du är , men sånt är livet!

men i alla fall. Inget lösenskyddat än så länge.  O om de skulle bli de en vacker dag så lovar jag att alla trogna läsare som kommenterar då o då ska få de =D

Ni är bäst!






Kommentarer
Postat av: Malin

De va ju skönt:) Ja precis vem vill inte läsa om er! De e svårt o inte ta åt sig. Fast man sagt att man inte ska bry sig så tycker ja ändå de e svårt. Sån stark människa e ja inte. Men de e ju bra att du inte bryr dig! Avundsjuk!



Kram

2009-10-22 @ 12:49:01
URL: http://malinjljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback