BLOOOWING


2009-09-22 @ 13:21:51
Det blåser verkligen jättemkt ute idag. I förmiddags hade vi lite o förbereda så blev ingen promenad. O när mammorna o barnen gått hem så var elliott så trött så han däckade i sin säng. O vet i sjuttsiken om de blir nån promenad me lilleman överhuvudtaget idag- man vill ju knappt gå ut när de blåser såhär. Trappstegen som stått upp utanför huset blåste nyss omkull och gräsmattan bara fladdrar till när de blåser som mest. NÄ..UT O GÅ ME LILLEMAN VÄDER ÄR DET INTE IDAG!
Får bli ett långpass på crosstrainern ikväll sedan. Ska försöka stå ut i en o en halv timma. tror ni jag orkar't?

Mammaträffen idag gick jättebra, var ju prat om svininfluensan idag. Det var skönt o få höra lite om det. BVC damen menade på att man inte ska bli för larvig o hålla sig inne nu bara för svininfluensan finns..Utan att man mer kanske bara ska tänka på de lite extra när. ATt man har med sig handsprit och använder det när man varit o handlat, att man kanske inte ska gå o träffa andra barn om man själv eller ens eget barn är snorigt, har ont i halsen, har diarre osv.
Vi fick även reda på att riskgrupperna var de som skulle vaccineras först o främst. Och det är barn över 3 år, gravida kvinnor, folk med sjukdomar exvis diabetes,cancer, Ms med mera.
O så fick man höra de man undrat hela tiden, man får vaccinera sig även om man inte tillhör riskgrupperna o de kostar inget! Jag ska absolut vaccinera mig o Elliott med, ska försöka få A att göra det med! Inte för att jag tror att det är nån fara, men det är lika bra för o vara på den säkra sidan. Vill inte att elliott ska bli dålig ju!
Nu har liten sovit sedan 12.15 ca, undrar om han sover lika länge som igår? i så fall så kommer han inte att vakna förrän 3-tiden typ.
tänkte ta kort på fotoramen med de tre bilderna på elliott o lägga ut här i bloggen nu..






Kommentarer
Postat av: Petra

Tack så mkt!

Tycker det ser ut som du vägde normalt vid graviditeten :) Jätte fin mage iaf. Min vågar jag knappt visa pga alla bristningar men försöker acceptera att det är så det är.



Jag är inte så orolig över svininfluensan faktiskt å man har ju hört både dåligt å bra om vaccine, så jag är lite skeptisk. Pratade med in bm igår om detta å hon rådde mig inte till något utan sa att det var upp till mig. Men klart du ska ta vaccinet om du känner att ni vill!

Å sen ä det självklart du klarar 1,5 timme på crosstrainern, kolla på nått bra på tv samtidigt så blir det itne så tråkigt!



kram

2009-09-22 @ 13:37:38
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: *Carro o Elsa*

tack=)



gillar din blogg du skriver så härligt =)

2009-09-22 @ 13:49:28
URL: http://familjjelyckan.blogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

Skönt att han sover länge! Oscar har också börjat sova lite längre på dagarna, typ 2h.

Jag ska definitivt vaccinera mig för att skydda Oscar. Håller på att övertala sambon också.

2009-09-22 @ 22:27:58
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback