DET GÖR ONT I MITT MAMMAHJÄRTA.


2009-09-18 @ 12:37:04
Känner mig som en dålig mamma idag.. en dålig o klantig sådan. Som vanligt när vi är borta hos nån o ska klä på elliott så far han runt som en galning o sparkar o rivs o grejar o vill inte alls va med. Detta var fallet idag när vi hade varit o hälsat på hans gammelfarmor med. Så vad händer när han sitter i mitt knä o jag försöker trä på honom byxorna? jag slinter o han får en smäll på sin mun- o de börjar blöda!
Han blir självklart jätteledsen, och jag får panik o känner hur ont de gör inom mig att jag skadat min egna son! Efter nån minut bara så har han dock glömt bort allt o e sitt egna fartfyllda jag igen. Men hans mamma kommer nog o vara skadad i själen resten av dagen om inte längre. VARFÖR SKA MAN VA SÅ KLANTIG? stackars min lille Elliott =(






Kommentarer
Postat av: *Carro o Elsa*

förstår dej! men sånt händer alla.. tänk så :)

i helgen ska ja på kräftskiva! o sen åker älsk ivå på jobb!!

2009-09-18 @ 13:17:02
URL: http://familjjelyckan.blogg.se/
Postat av: Carolina

Det är sånt som är så lätt hänt. Hoppas du kan släppa det. Det är som med mig, hunden och cykeln för två veckor sedan. Det känns så hemskt men det är så lätt hänt och man är inte en sämre människa för det.



Grattis till det stora minuset. Du är så jäkla duktig. Jag borde hoppa av lycka som kom under strecket i morse, men är ändå lite depp eftersom jag inte gått ner mycket denna veckan heller. :/ Men men.. bara att bita ihop och fortsätta. Ska försöka se lite långsiktigt. :)



Ja, det kommer upp bilder när håret är färgat och fint. Är riktigt spännande. hihi.. Har tänkt på det nonstop idag. haha..



Hoppas ni har en riktigt mysig fredag.

KramKram

2009-09-18 @ 17:50:34
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback