FRIDAY EVENING.


2009-09-25 @ 20:16:38

Har ni haft en mysig fredag? det har vi haft i alla fall. Alltid mys att bara åka iväg o umgås vi 3, familjen <3.
Fotograferingen gick väl sådär. Han sov ingenting innan! O våran söta son är ju en sådan busunge. Han kan inte vara still en sekund ens. Fotografen hade fullt sjå med att försöka få honom att le. Han skulle han fingrarna i munnen hela tiden, o hade han inte det så sultade han på överläppen för o känna på sina nyaste tänder som kommit upp! O ja, sen skulle han bara resa sig upp o gå hela tiden. Vi sjöng för honom, vi låtsasnös, vi kittlade honom..ja vi gjorde allt möjligt! MEn knappt några leenden blev det. Men några små små leenden fick vi i alla fall fram. Hoppas verkligen att hon fick dom på kort bara! Tror lilleman var för trött för't, för han somnade så fort vi satte oss i bilen sen. Men de lustiga va ju ändå att det i varje fall inte blev nåt gnäll i studion! Om ca två veckor har de framställt alla bilder på cd som vi får hämta. SEdan får man kika igenom korten på cd'n o bestämma vilka bilder man vill ha. Längtar massor tills dess =)
EFter det så åkte vi ut till ikanohuset för lite shopping. A köpte sig ett par nya jeans, vi köpte mockasiner, två pyamasar,ett par tunnare vantar, ett par jeans till elliott. Sedan köpte vi faktiskt en ny skötväska till elliott hos babyproffsen eftersom den gamla gått sönder! Den kostade 399:- vilket jag tycker är överkomligt. För skötväskor kan vara riktigt dyra ju!
SEdan stannade vi till på citygross på hemvägen o storhandlade. När vi kom hem var det bara o packa in allt i kylen/frysen o ge elliott gröt. SEdan åkte vi o hälsade på elliotts farmor o farfar en sväng. Elliotts kusin O var där. HAn är född -08 han med, men han är född i februari..så det är ju lite skilland på dom! HAn var så go, han tog ur elliotts napp ur hans mun o skulle stoppa in den i elliotts mun igen hela tiden! vi skrattade så gott åt det!

nää..usch.känner att det här inlägget blev alldeles för långt. Det får räcka såhär nu.
hoppas ni har en trevlig fredagskväll med massa fredagsmys!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback