Q#%&=W/Y)O=?`=%(>&>Q!)%=Q%


2009-09-09 @ 17:32:20

JAG ÄR SÅ ARG SÅ DE SNART KOKAR ÖVER!!

JA fy vad arg jag är just nu känner jag. Skaffa aldrig sprillans ny bil säger jag bara
när vår bil bara var ett par månader gammal så var vi i motala o gjorde hörseltestet på elliott, när vi kom ut va de en repa vid ena dörrren.
O nu då..de senaste Idag när jag stängde igen förardörren då vi kommit hem fick jag se värsta feta vita randmärket!! Försökte gnugga i hopp om att de bara var smuts..o de såg ut som om någon hade försökt gnugga innan! Ropar på A o svärfar som håller på å sätta upp panel o de kommer o tittar.det är nån jävla idiot som slagit emot me sin bildörr på förarsidan så de blivit repa! det syns att det är en dörr som smällt i! gött mos då, både a  o hans pappa verkar dock ta allt med ro medan jag står där o svär o är förbannad o säger att de kanske går bort lite om man polerar bilen. YEA right..bilen kommer alltid ha kvar den där fula vita repan ju!!  Repan måste dock ha suttit ett tag sa jag till A eftersom jag alltid står på en parkering där de inte kan stå några bredvid när vi är och handlar o det är typ enda turerna vi tar i bilen. o då vräker svärfar samtidigt ur sig att han tyckte han hade sett något på bilen när vi var där sist. hallå?? kunde han inte sagt det till oss då????

Varför ska de vara så jäkla svårt o typ lämna en liten lapp med nummer om att man har råkat förstöra nån annans bil? jag lovar, jag hade ärligt talat blivit jätteglad o inte arg då! Vet själv när jag precis fått körkort o råkade snudda en annan bil- de blev en liten reva på den bilens skärm- jag lämnade namn o telefonnummer!! kan folk inte vara ärliga nuförtiden eller vad är de frågan om??

vad skönt o få skriva av sig lite säger jag bara!!







Kommentarer
Postat av: Carolina

Känner igen de där och man blir så jävla förbannad. Det var någon som gjorde så på vår förra bil. Och nu får ett tag sen såg vi en liten på bula på den nya också. Så jävla surt när folk inte kan vara ärliga.

2009-09-09 @ 18:07:17
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Emma

Samma med vår, vi har bucklor där bak på bilen man ser någon har backat in med sin dragkrok. Sedan har jag lyckats själv ge den en repa. Usch det sved i själen när man repar sin nya bil. Men jag försöker säga det är bara en bil nu när det var jag själv som råkade göra det. Usch. Men man betalar ju mkt pengar för dem.

2009-09-10 @ 06:40:13
URL: http://www.gaffelroad.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback