SENARE


2009-09-06 @ 12:43:03

Nu e jag här igen ;) ja ni, va tror ni hände förut strax efter jag skrivit mitt inlägg? jo, det började självklart att regna MASSOR ute. De va de, tack så mkt för era lögnaktiga prognoser SMHI!! Då blev det inge målande idag heller. O a skulle sätta upp panelen runt dörren som byttes igår..men hur lätt är det när det är dygnsurt på underlaget? SKIT rent ut sagt! O promenaden blev inställd till senare idag. Fick träna lite boxaerobics istället.
Idag får de bli lite pulande inne. Lite grejer ska upp på elliotts väggar. Till att börja med väggordet som jag vann på tradera för jättelängesen. O sen lite nallepuh stuffs oxå tror jag. Sedan har vi köpt lite låd o skåpstopp till köket med så får väl ta o sätta dit dom med eftersom lilleman klämde sig i lådan förut så känner jag att det är extra bråttom nu ju!!

Hoppas på att de blir bättre väder imorn så man kan måla o dona ute.

Vad gör ni idag då?



veckans blogg v36







Kommentarer
Postat av: Carolina

Tack söta du. :)



Nä, putsa fönster är verkligen ingen höjdare. Vågar inte berätta hur länge den där fågelskiten suttit på rutan. haha.. Jag väntar verkligen in i det sista.



Synd att det började regna så. Hoppas de går över. Låter som Elliott kommer få det jättefint på sitt rum. :)



Vi tar det mest lugnt idag. Har sprungit upp o ner till tvättstugan hela dagen och däremellan har jag bara pillat me bloggen och suttit på häcken. haha.. Får bli extra hårt på gymmet ikväll. :)



Kram

2009-09-06 @ 14:00:11
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Mad

Nja alltså..Han håller ju i sig i soffan. Så går själv vet jag ju inte;) Rap-puss låter mumma;) Hoppas allt är bra med er annars?

2009-09-06 @ 16:44:56
URL: http://mamamad.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback