bang o kras...o lite blod


2010-04-09 @ 16:52:52
bang o kras sa de nyss här hemma hos oss. om man säger såhär- de kommer bli riktigt riktigt mörkt för oss i vardagsrummet ikväll. Som tur är så va de INTE tvn som åkte i golvet, men de lär säkert komma snart de med eftersom våran platt tv står på tvbänken o elliott dagligen klättrar upp på bänken o står bakom o försöker stänga på o av tvn..otäckt värre!

nu kom jag nästan bort från de jag skulle berätta- Vi har en sån där golvuplighter som står på golvet och lyser upp hela rummet o han brukar stå på bottenplattan på den o klänga- även om vi säger nej o tar bort honom därfrån så står han där lika fort igen. OCh ja..ända fram tills idag gick det bra..men strax efter förra inlägget så vippade den för honom.  den var bara milimeter ifrån att landa på våran tv. Det vart glas i stora delar av vardagsrummet så elliott och jag fick stänga in oss på elliotts rum medans pappa A dammsög så mkt han bara såg o kunde.
som tur är så klarade Elliott sig utan en enda skråma- han vart mest rädd o ledsen.

och för att lägga till mer på elliotts oturslista förutom att han är halvsjuk o har kräkts så råkade elliott få en glasbit under foten när vi kom ut från hans rum.. tänk att de kan komma så mkt blod ur ett så litet sår! vi va snabba med o ta fram pincetten- torka rent o sätta på ett plåster. O för att vara på säkra sidan så har vi satt på honom ett par skor.

har legat på golvet o letat men inte kunnat se nån mer glasbit- men vi har ju ingen belysning nu så det är lite svårt att se i skumrasket!

Vilken otur våran lille kille haft idag =( hoppas på en bättre dag imorn,

kramar


Kommentarer
Postat av: johanna med tyra och otto

usch de små kan inte låta bli ngt:( hoppas hans fot blir bra till i morgon:)kram

2010-04-09 @ 20:37:49
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/
Postat av: Anonym

nej vilken otursdag =(

shit kanske dags oxå å sätta tvn på väggen hehe :P

elton är oxå jäämt på tvbänken om man itne ser. de e största nejet här hemmakram erika

2010-04-09 @ 20:50:06
URL: http://taby.blogg.se/
Postat av: Amanda & Oscar

Stackars liten!! Ingen rolig dag :(

2010-04-10 @ 17:25:49
URL: http://glantan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback