Fredagskväll.


2010-08-13 @ 21:55:18
Vi har avverkat en film ikväll- fram Paris with love..en riktig actionrulle. Den va väl ganska bra..men action o massa pangpang o blod är väl inte riktigt min grej. Jag är mer för romantiska komedier o drama tror jag. Men A verkar nöjd iaf.
Blev så trött efter filmen så nu har jag lagt mig i sängen. Tänkte bara kika in här snabbt o säga godnatt. Lill*n i magen buffar runt som bara den..så mysigt så. Vissa sparkar får mig o tro att de blir en fotbollsmålvakt ;)

Imorn går vi in i en ny vecka..spännande.

Tack för alla era kommentarer angående föregående inlägg (Svarar på kommentarerna imorn)..roligt o se att de varit olika för alla angående hormonranden ju. Jag hade hormonrand när jag väntade Elliott, o nu är den där igen..så antagligen kanske de blir en pojke om man ska tro myterna..men jag är inte så vidskeplig..det är bara o vänta o se helt enkelt. Är dock till 99 procent säker på att de blir en liten grabb även denna gången av andra skäl..men ska ändå bli härligt att få de bekräftat så man vet säkert om lite mer än två veckor =)


Nu sovdags,
hoppas ni haft en fin lördag
godnatt alla fina läsare <3






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback