Godmorgon mitt i veckan =)


2010-08-11 @ 06:24:41
Godmorgon på er alla,
Här har vi varit vakna sedan kvart i 6 ungefär. Då tyckte lilleman att de va dags att gå upp..helt okej han sov ju ändå från ca halv 8 till kvart i 6 då =) HAn hade en period vid 4 då han stod upp i sängen o hoppade men jag gick in o sa till honom bestämt att "lilla gubben, det är inte morgon o dags att gå upp än" då vände han sig om, jag gav honom filten o nalle puh o tog på han täcket...sen vart de tyst igen.

Vet inte va det är med mig just nu, är inne i en sådan där period då jag verkligen behöver sova MAssor, men när jag lägger mig på kvällen så kan jag inte somna även om jag är jättetrött..ligger bara o tänker massor, på allt som ska göras osv. Igår lade jag mig ju strax innan nio- somnade gjorde jag nog inte förrän 11-halv 12 (fast iofs va detta delvis tack vare att a väckte mig me sms runt tio med =( ) Sen har vi haft de vanliga kissepassen- ett vid halv 2 o ett vid fyra.. men men, så är de o va gravid- o när man har småbarn får man gå upp tidigt =D sova får man göra när man blir gammal ;)

Imorn är de min tur o ha sovmorgon iaf så =)

Om de inte regnar sen efter frukost så får de allt bli en promenad, får nog ta o stanna på nån lekplats längs vägen me så elliott får busa av sig lite grann!

Vi hörs senare,
hoppas ni sovig/sover gott
kramar






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback