hem ljuva hem.


2010-08-25 @ 19:21:10
Det är riktigt skönt o va hemma nu igen efter en liten tripp till Jkpg. Var o beställde en vagn nu. Lade en handpenning på vagnen så lägger de undan en till oss tills vi vill ha den, och man får den till erbjudandepriset babyproffsen har nu! Så de vart ju alldeles utmärkt de =)
Sen åkte vi till A6 o käkade lite grann. Blev efter det en runta till H&M i hopp om att hitta lämpliga mammabyxor att använda till jobbet.. Och jag hittade! Det är bestämt att vi får ha mörkblåa eller beiga byxor på jobbet (arbetsbyxorna är i den färgen o alla måste ju ha samma färger) så jag vart jätteglad när jag hitade ett par mörkblåa 3/4 byxor och ett par tunnare beiga långa byxor som man kan vika upp till 3/4 byxor...så jädrans skönt de kommer bli att jobba nu!
A hittade även en mammatunika som han tyckte jag skulle ha, så han köpte den åt mig =) Sen blev det ett par bruna basketkängor i fuskskinn till elliott och två långärmade t-shirtar till honom me!

JA, de va nog va vi köpte idag de, o de räcker ju gott o väl =)

Sitter o småäter lite godis nu faktiskt, vart så godissugen förut så jag blev tvungen att köpa lite grann..det är gott- men farligt!
Vid 20 börjar true blood, spännande ju!

hoppas ni alla haft en fin onsdag
kramar






Kommentarer
Postat av: ruby,milo och magen

hahaj a tror oxå min bebbo kommer va stor. det är ju inte helt ovanligt att 2an blir större än 1an och milo vägde nästan precis 4 kg och var 53 lång så han var ju inte så liten. Hur stor va elliot? Gick du över tiden med honom? Vi kommer nog få våra knoddar rätt nära ändå eftersom de lägger snittet ngn vecka tidigare. :) men nu vill ja att tiden ska gå fort vilket den lär göra iof.

2010-08-25 @ 19:34:17
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: ruby,milo och magen

okej:) jo den har gått jättefort men det är nu ialalfall jag har börjat få ont i kroppen och verkligen börjar känna att man ör gravid:p du lär ju inte gå över tiden med denna oom du födde tidigare med 1a iallafall:) vet du vad det blir föressten?

2010-08-25 @ 19:45:07
URL: http://rubykanoby.blogg.se/
Postat av: ruby,milo och magen

haha trodde ja med men det visade visst motsatsen:p

spännandee iaf:)

2010-08-25 @ 20:04:28
URL: http://rubykanoby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback