Måndagen


2010-08-23 @ 19:08:20
Då va måndagen snart helt slut..o man kan väl inte säga annat än att det är en mamma som sitter framför datorn o e de me just nu.

Natten var kaos- misstänker att det är några tänder som spökar i den lille busmunnen. han vaknade o var ledsen o ville bara ligga ner i sin säng om jag satt bredvid. så har sutttit i mörkret inne hos honom under största delen av natten, stackars liten <3

Sen vaknades de vid halv 7, då blev de välling i puffen medan jag gick in o gjorde mig iordning i badrummet. Passade även på att plocka ur och i diskmaskinen. Sen runt tjugo i 8 begav vi oss mot dagis.. Väl inne på Elliotts avdelning möttes vi av elliotts fröken, de hade inte kommit några andra barn än Elliott än så länge. Elliott klamrade sig fast i sin mammas famn riktigt hårt kan jag ju säga, så de va nästan omöjligt för hans fröken att få loss honom från min famn. O sen när jag gick så vart han jätteledsen. 
Lite vemodig begav jag mig till jobbet, va lustigt att va där igen på något sätt ändå, allt va sig likt men ändå hade de ju hänt lite förändringar.  Allt som allt så har de gått relativt bra o jobba tycker jag, de har flutit på bra idag. Det är bara det att man kanske inte riktigt pallar lika mkt rent fysiskt längre som innan, o när man ska göra vissa grejer så måste man göra de på ett annat sätt eftersom man har en mage som är ivägen. Misstänker att de kommer att bli en hel del krampande i vaderna inatt efter allt stående på hårt golv, och det gör väldigt ont i mina skinkor.. men de  är ändå skönt att vara igång igen. Att träffa alla arbetskamrater, och att vara något annat än "hemmamamma" ju.

När jag slutat jobba o kom hem så träffade jag på två fina killar här ute i trädgården som klippte gräs o donade <3 A berättade att elliott hade sovit när han skulle hämta honom, då hade han sovit i ca 1,45 timmar..inte illa de inte!
Sen hade fröknen sagt att såfort jag hade gått så hade Elliott slutat o gråta o så hade han busat o lekt som om inget. Han hade till och med varit så busig så han hade satt sig framför fröknarnas dator och fått upp google söksidan- inte illa för att snart vara två år inte ;)

Nu blir de lite bloggläsning, sen ska jag ta en dusch o sen lägga mig i sängen o kika lite på tv tror ja...Måste bara ta o göra iordning lite matsäck tills imorn me tänkte jag.

hur har eran dag varit??

kramar






Kommentarer
Postat av: Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma

Hihi nope, jag jobbar hemifrån. :D

2010-08-23 @ 19:17:18
URL: http://salkert.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback