året som varit


2010-12-31 @ 08:05:12
januari-
Massa snö ute och vi åker scooter i skogen. PÅ väg dit åker våran bil i diket, vi får dock hjälp med att bli uppdragna fort.

Massa pulkaåkning blir det. en tripp till Ullared för att inhandla kläder till Elliotts dagisstart hinns även med.  Elliott får sin andra kusin i slutet av denna månad dessutom, en liten Melvin.


februari
Firar att jag haft körkort i 8 år den 13:e februari.Elliott börjar inskolning på dagis den 4:e februari men blir sjuk de sista dagarna på inskolningen.  Jag ska börja jobba den 15:e men får börja med o VABA min första arbetsvecka förutom fredagen då A är hemma o är pappaledig.  Veckan efter får jag VABA igen. Dagisbaciller kallas de.


Mars

Nu är vi alla trötta på snön som inte verkar vilja försvinna. Vi köper en jättecool skinnjacka åt elliott som han är såå fin i! synd bara att han ska spy ner och förstöra den senare. Elliott blir återigen sjuk med HÖG feber och envis hosta som inte vill ge med sig. När han precis blivit frisk så blir han sjuk igen.  Vi går på personalfest där de dansas o has allmänt skoj =)  och även denna månad blir det shopping i ULLARED.


April

Månaden startas med att Elliott blir sjuk återigen. Under påskhelgen får jag de bästa beskedet, ett positivt gravtest..VI ÄR GRAVIDA =) ELLIOTT SKA BLI STOREBROR!!

dsc00676 (MMS)

 

Maj

Blir bjudna på på stor fest som min morbror håller i. Alla dricker o skrattar och har roligt- förutom jag då såklart. Får gå runt o dra en nödlögn om att jag har haft ont i huvudet och tagit huvudvärkstabletter o därför inte törs dricka nåt. Vilket iofs stämmer. Blir inskrivning hos Barmorskan.  Ingen sjukdomsfri månad denna månad heller; elliott har 40,3 graders feber som högst o är snorig o dan. Dagarna efter blir A och jag sjuka med halsvirus o feber. OCh veckan efter åker jag på maginfluensa. Mkt sjukdomar som sagt! Kusin melvin döps. Sedan får vi se lillasyster på UL för första gången.

Juni

Avslöjar hemlisen om att Elliott ska bli storebror här i bloggen. JAg går på mammaledighet o börjar inte jobba förrän slutet av augusti igen. Vi köper en pool som vi badar massor i. Elliott älskar att bada i den <3

 

Juli

Rutinultraljudsdags- de kan dock inte se könet så nyfiken som jag är så bokar jag ett privat ultraljud. Vi åker till öland på semester- har hyrt en mysig liten stuga där. Synd bara att de ska regna o va dåligt väder mest hela tiden den veckan, men elliott hinner iaf ta sitt första dopp i havet.

dsc00207 (MMS)

Elliott som annars hatar att åka bil sköter sig riktigt exemplariskt hela färden till och från ÖLAND

Augusti

Vi går på könsultraljud och får reda på att det är en flicka vi väntar. Vi bestämmer oss dock för att bara berätta för de närmsta vad det är som ligger i magen <3



September:
elliott Blir mer o mer medveten om att det är nåt i mammas mage. Han brukar pussa magen o när man frågar vart lillasyster är så pekar han på magen.  En kompis till mig får sitt andra barn, en liten flicka.


Oktober

Elliott åker på sin första ögoninflammation.  Vi åker på UL för att se om moderkakan flyttat sig, vilket den har så leila kan födas den naturliga vägen. A blir sjuk o man bara går o väntar på att han ska bli frisk, det är jobbigt o va gravid o ha två "barn" att ta hand om. Lider av hemsk halsbränna. Slutar o jobba i mitten av månaden för att gå på havandeskapspenning.

November:
mkt funderingar kring syster är de denna månad. Orligheter för om man ska hinna in till BB eller föda på motorvägen eller liknande.  De fixas o donas med tvättning av kläder o storstädning ofta, bara för att BOA in sig lite innan bebis kommer. MAn bara går o längtar o väntar efter bebis. 
A fyller 30 år och vi firar 6 år som ett par <3

 

December

Det hålls födelsedagskalas för mig och Elliott då vi fyller den 5:e och 10: de december. Vi går på Elliotts luciafirande på dagis Luciadagen. Dagen efter vaknar jag med värkar och Leila föds 17.20 efter en ganska snabb o intensiv förlossning utan nån som helst smärtlindring. Vi får stanna kvar i några dagar då hon har Gulsot. julafton firas hemma hos As föräldrar på morgonen sen åker vi vidare till mina föräldrar. Det busas o stojas som vanligt när elliott o hans kusin träffas. Alla vill sitta o mysa o gosa med Leila, vilket jag tycker är såå roligt <3 00.30 juldagen åker A på maginfluensa, på kvällen samma dag åker jag på de med och på annandagen åker Elliott på de med verkar det som. Som tur är verkar Leila ha klarat sig.

 

Eftersom de varit som de varit här hemma denna veckan så ska vi stanna hemma och fira nyår bara vi fyra i familjen, ska bli lugnt och skönt det =)

Ja, som ni ser har de iaf hänt lite detta år. Mkt sjukdomar har de varit, men sen har ju elliott blivit storebro oxå <3

 

Önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!

KRAMAR








Kommentarer
Postat av: Emelie, Lukas mamma

Stort grattis igen! Din familj är jättefin! Kramar

2010-12-31 @ 13:38:29
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback