måndagen snart slut.


2010-12-06 @ 21:18:47
Skumt egentligen att man ska va så himlans pysslig o donig bara för man är gravid. Ända sedan mitten av graviditeten har jag varit extra pedantisk här hemma känns de som. Jag tål inte att ha nåt ståendes framme på bänken- o står de framme på morgonen så måste jag ta hand om de det första jag gör.
Idag har jag städat..igen. Vill ha allt iordning o så nu ifall vi måste åka in nu nån dag i veckan ju. Då kan de va skönt o ha städandet gjort. Har dessutom bytt sängkläder överallt o tvättat ur tvättkorgen nästintill helt. Det är skönt det! Nu fattas bara urplockning av ren disk ur diskmaskinen o iläggning av lite smutsig disk- men de vill jag inte göra nu ifall Elliott vaknar. får bli imorn bitti det ;P

Imorn blir de till o ta sig en tur till ICA tror jag bestämt, måste köpa ett paket me blöjor till så vi har ett paket extra så de inte tar slut. Lite smör o mjölk går väl alltid åt med..så de finns grejer ikylen  så de klarar sig i några dagar. Blir eventuellt lite lite kalas imorn eftermiddag med om vi är hemma..så måste väl pyssla ihop nån tårta eller nåt liknande kanske? kakor o sånt har jag allt kvar sen helgens kalas- skönt de =)

om man kanske skulle ta o gå o lägga sig snart så de blir en ny dag?

hoppas ni mår fint,
kramar






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback