2 effektiva timmar.


2010-02-09 @ 11:55:30
Åkte till dagis o lämnade lillkillen där, han sa inte ett knyst när jag lämnade över honom till fröken o när jag gick ut så stod de o vinkade åt mig. Väl hemma började jag att vika tvätt o lägga in ny tvätt i tvättmaskinen o torktumlaren sen blev de att jag satte i massa papper o sånt som vi på nåt sätt inte haft lust/ork till att sätta in i pärmarna innan. SEn rensade jag lådorna idatarummet och flyttade på några gamla pärmar vi inte behöver längre. O sen efter det så tog jag faktiskt tag i att sortera upp alla miljontals bilder som är i digitalkameran efter månaderna de var tagna o sen brändes de över på dvd skiva! skönt o äntligen ha de gjort.
När allt detta var klart så var de bara att åka o hämta snuffen på dagis! när jag kom dit så satt han och lekte med en hink o spade o verkade knappt ens bry sig att jag kom..men såfort fröken sa ser du vem som kom så såg han mig o blev jätteglad o ville komma.
De här två timmarna hade visst gått jättebra. Han hade varit med på halva deras morgonsamling o då hade han suttit tyst o till o med stilla (wow) i frökens knä. SEn hade de varit ute heela tiden och han hade inte gnällt nånting efter mig!
Gud så skönt det känns att de hade gått så bra =) gick ju här hemma o undrade o undrade..hihi!
nu får vi hoppas att de fortsätter i samma anda, men de tror jag nästan.

Elliott han var så trött när vi kom hem så de va bara o lägga honom i hans säng direkt, nån lunch hade han nog ändå inte kunnat få i sig så trött som han var! 
så nu ska jag ta o börja lite på det där eftertjatade dagiskollaget o om jag hinner så kanske de blir lite pillande med en väns bloggdesign!

hörs senare,
kramar


Kommentarer
Postat av: Linda Olsson

Skönt att det gick bra! Alltid en lättnad! :D Hoppas det fortsätter så!

Kram

2010-02-09 @ 18:33:44
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback