friday- dags för dag nr 2.


2010-02-05 @ 07:38:33
Då va vi vakna här i huset, vi tog oss lite sovmorgon i morse. Elliott vaknade vid kvart i 6, tog in honom till våra sängar o då somnade han om till 7, skönt de =)
Förhoppningsvis så blir han inte lika kinkig vid lunchen idag eftersom han sov en timma längre än va han gjorde igår morse =) IDag blir de väl att vi är ute innan lunchen. Ska bli spännande o se hur elliott reagerar på de. Han har ju aldrig varit ute så länge. Han kan inte gå så bra själv me snö under skorna om man säger så..hihi! försiktigt o långsamt går de- men hellre de än att han springer o ramlar hela tiden!
Men jag undrar mest; hur sysselsätter man en sån liten när den är ute o leker? Ja, de lär väl märkas! han får väl sitta o gunga i över en timme så blir de väl bra ;P
De verkar dock vara ganska kallt ute idag, var ca -9 när jag kikade förut, och de sa på dagis att för barnens skull så är de inte ute om det är över -10 grader. så vi får väl se!!

När vi kommit hem blir de väl läggningsförsök tror jag, o sen när elliott vaknat o A kommit hem så åker vi fram till byn o handlar lite grann =)

önskar er en trevlig fredagsförmiddag så hörs vi senare!

kramar


Kommentarer
Postat av: Katja

Spännande med inskolningen, hoppas att det går bra idag med men det gör det säkert =).Ha en kanonfin fredag. Kramar

2010-02-05 @ 08:39:48
URL: http://www.lillagrodden.wordpress.com
Postat av: Josefin

Det blir grymt bra :) Hoppas dagis går bra!

2010-02-05 @ 10:31:47
URL: http://josefinz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback