hemma =)


2010-02-04 @ 12:55:36
Nu är vi hemma igen, eller ja..vi har varit det i kanske 20 minuter. Elliott vart riktigt trött i slutet- när vi satt och åt där i slutet så vart han jätteledsen o kinkig. så hon sa att vi kunde åka hem om vi ville om han ändå hade äitit klart o så. Så det gjorde vi och nu ligger tröttfisen o sover. Får se hur länge han sover, hoppas de blir en stund eftersom han busat o fejat runt massor =)
Det gick verkligen jättebra, när vi kom så va de fruktstund, sen gick barnen ut o lekte- men idag som var första dagen med så fick elliott stanna inne för att se sig omkring lite grann. De lät 3 barn till få stanna inne o busa tillsammans med honom.
En favorit blev barnsoffan de hade där, han klättrade upp o satte sig där o var allmänt katig-hihi! han kommer ju inte upp i sofforna här hemma så därför kände han nog sig lite extra stolt =) sen hade de självklart sån där spis som man tillverkat själv av en gammal byrå, och den lekte han massor med, de va ju dörrar som man kunde stänga o öppna- de passade ju honom perfekt =) 
Han hann ju aldrig direkt att leka med några barn idag eftersom de andra barnnen inte kom in förrän strax innan lunch, men ett mörkt barn fattade han tycke för redan då..han verkade va en sån där söt liten filur som springer runt och gör massa miner och grejar- det tyckte elliott var jätteskoj så han skrattade, och så var han ju tvungen att klappa den pojken på huvudet med =)
O ja, han hann ju såklart att göra lite hyss med, han hann o rota ibland soporna i sophinken som stod på golvet, han hann o roffa åt sig både de ena o de andra som fröken plockat fram o ställt på bordet när det dukades för lunch. Sen hann han dessutom att sträcka sig lååångt när vi satt och skulle äta så han vippade vattenkannan och fick massa vatten över sig själv o mig ;)
Ingen dag utan elliott bus inte ;)

Så skönt att de gick så bra som det gjorde, och imorn blir de äventyr igen för lilleman!
Och det där med att de sjunde dagen är på fredagen, de stämde..han ska alltså testa att gå sin ordinarie tid då. Så de va inge fel med det. Men hon sa att om det är så att han kanske inte vill somna där vid vilan efter lunchen nästa fredag, så kanske de blir så att de ringer så  han kan få komma hem redan då, men annars skulle de vara en heldag.

Ja, de va väl allt om dagisbesöket idag det!
kramis


Kommentarer
Postat av: Eva

vad skönt att det gick bra !!

2010-02-04 @ 13:03:12
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: vera

så himla konstigt, man tycker ju att det borde ingå i avgiften!men vad bra att allt gick bra då! :D det är nog lätt att skola in de små.

beatrice hade ju varit hemma från dagis i 6 dagar sammanlagt, var där i 20 min, sen gick jag hem. och hon är där fortfarande och har det bra :P saknar inte mamma alls ;( haha.

2010-02-04 @ 13:41:23
URL: http://vmiss.blogg.se/
Postat av: Malin

Yes de va ja:PJa de e väldigt skönt att han går upp.Verkar som de varit bra på dagis:)

Kram

2010-02-04 @ 14:43:25
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vad skönt att det gick så bra! :) Trodde iofs inte att det skulle vara några problem, för Elliott verkar så social. :) Antar att han nog är utmattad nu i eftermiddag. Kram

2010-02-04 @ 16:21:28
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Emma

Skönt allt gått bra! :)

2010-02-04 @ 21:34:52
URL: http://luhanka.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback