mötet


2010-02-01 @ 15:42:55
Glömde ju helt o berätta om mötet, elliotts kommande dagisfröken kom ju hit på morgonen. Vi pratade lite grann om allt och så. De tre första dagarna, med start på torsdag så ska jag vara med..de första två av dessa ska vi vara kvar tills efter lunchen (ca 12.20), den tredje dagen ska vi vara kvar tills efter vilan. (men hon sa att om elliott inte somnar under vilan så kan vi få gå hem)
Sen så är tanken att elliott ska få vara där själv resten av dagarna..huh..undrar hur de här ska gå ;) han var väldigt reserverad idag när hon kom, han brukar ju alltid älska att få besök o springa runt o greja. Men idag så stod han i ett hörn o grät, han fick sitta i mitt knä, då var han mest belåten!

Men de ska nog gå bra till slut, de hoppas vi =)

nää..nu hör jag att det är nån som gör massa hyss därute-bäst o ta hand om busungen lite grann ;)

ha en trevlig eftermiddag!
kramar


Kommentarer
Postat av: Louise&Isabella

vi har med haft första mötet med dagisfröken idag fast vi var på dagiset. Isabella var precis som vi trodde hon skulle, sprang runt och tittade på allt och alla. Vi har fått inskolningsschema för två veckor nu. Vi kommer vara med lite olika de olika dagarna. Fast allra roligast var ändå att stå och titta på barnen som var ute och lekte genom fönstret som är i lagom höjd för de alra minsta att kunna se ut!! Ska bli kul att gå dit igen imorgon!! kramis

2010-02-01 @ 17:44:26
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/
Postat av: Linda Olsson

Tack! :D

Ja, här går det undan, veckorna bara springer iväg! :)Det kommer gå jättebra på dagis! :)Kram

2010-02-01 @ 18:47:30
URL: http://mrslindaolsson.blogg.se/
Postat av: Eva

eliott kanske kände att du var lite spänd, så kanske därför han inte var som vanligt..

men det kommer nog går bra ska du se =)

2010-02-01 @ 19:48:25
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Nina

ja va ju hur gulligt som helst. blev ju så glad! :Dbrukar dagisfröknar komma hem till er där ni bor? alltså är det vanligt?

2010-02-01 @ 20:56:42
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Maria

Åh det låter spännande o lite pirrigt, men det kommer säkert gå jättebra. Man får nog räkna med en tuff period i början, men värst är det kanske för föräldrarna ;) Så himla fin du har gjort din blogg!!! Älskar villervallas kläder :) Så färgglada o fina! Rasmus har också den turkosa tröjan m stjärnor, o den svarta oxå. Kunde inte låta bli... men det är ju olika storlekar iaf :)

Kram kram

2010-02-01 @ 22:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback