shit.


2010-02-11 @ 13:11:39
Herregud vad dagarna går fort nu, de bara rusar iväg i ilfart o jag hinner inte alls med att göra så mkt som jag vill göra ju! Men nu känns de lite bättre iaf- för idag har jag storstädat. Städat varenda milimeter i  huset känns de som, o de va sååå skönt att kunna göra de utan avbrott =) Nu får de gärna bli helg ;)

Imorse när jag lämnade elliott sade han inte ett knyst han bara följde med sin fröken snällt in, och när jag kom o hämtade honom så hade de visst lagt honom i sängen för de hade blivit ett missförstånd. På lapparna stod de ju att jag skulle hämta honom halv ett, men fröken hade fått för sig att han skulle stanna tills efter vilan idag. Så han fick följa med mig hem ändå =)
han hade varit så snäll o duktig o lekt o donat ute i snön idag med. MEn maten hade varit sådär idag, de va nån exotisk gryta med curry i. Kanske inte det bästa att ge småbarn (var no för starkt med tanke på att det är skolmat de får), och han hade sån där currysås överallt på tröjan.
När vi kom hem hamnade han direkt i sängen o somnade gjorde han med..det är jobbigt att gå på dagis!!

Imorn ska han då vara där hela dagen, eller ja.. han ska följa schemat han kommer ha vilket innebär att han ska vara där mellan 07.45-14.15 ca. Ska bli kul o se hur de går, speciellt med sömnen o allt ju!

nää..nu måste jag ta o slita mig härifrån, skulle bara kika in en snabbis. Nu blir det matlagning potatis ska skalas o fisk ska in i ugnen.

hörs senare.
kramar






Kommentarer
Postat av: Emma

Här blir det också potatis och fisk, men jag lägger våran fisk i stekpannan idag :D

2010-02-11 @ 13:31:27
URL: http://luhanka.se
Postat av: Carolina

Oj, jag har varit riktigt dålig på att blogga idag, inget alls hittills, medan du har varit jätteflitig, både med bloggen och hemmavid. Vill du skicka lite energi till mig också?! haha..

Ska lägga upp bilder på finaste naglarna sen men just nu vill minneskortet i kameran inte fungera.

Hoppas du har en trevlig eftermiddag. Lät som om det var god mat på gång i alla fall. :)

Kramar

2010-02-11 @ 15:58:14
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Varsegod vännen! Tyckte verkligen du förtjänade det! :) Hihi va bara lite roligt att jag lagt det på brevlådan precis innan jag läste att du hade gjort detsamma till en annan :) Va skönt att det funkar så bra för elliott. Vi ska också börja skola in massa barn nästa vecka för vi har öppnat en ny avdelning. Ska bli skoj. Fast jag får tyvärr inte börja där ute :( Men men, hihi. Hoppas dagen din har varit bra och att du är ett steg närmre till att bli frisk från förkylningen! Kram

2010-02-11 @ 16:49:35
URL: http://evveliiina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback