Torsdagsmorgon!


2010-02-18 @ 07:17:46
Då va de vaket i huset igen, eller jaa..vi har varit vakna sedan halv 6 =) Inatt har vi båda fått sova riktigt gott, inte förrän halv 5 vaknade lilleman för första gången med en himlans hosta. Sen somnade han om en liten stund för att senare vakna o ha hosta igen stackarn.
Imorn  är de dags att jobba igen för imorn ska ju A vara hemma o va pappaledig (han ska va de 4 fredagar framöver) Så man kan ju säga att de verkligen blir en liten mjustart att börja jobba på fredagen mellan 8-14.36.

hihi..just nu står elliott o kikar på musse piggs klubbhus samtidigt som han slår sin kam (som han lyckats sno inne vid skötbordet) i en plastskål (som han snott i en kökslåda)..tror han har sett hur hans mamma gör när hon bakar =)

Idag händer de inte så mkt, har en design som jag tänkte börja på idag..får se om de slår slint helt eller om min kreativa sida såsmåningom dyker upp!

avlsutar med en blid på den finaste killen i världen, våran älskade son! Du betyder allt för oss- finns ingen finare gåva än att ha en sådan söt liten plutt som du..Älskar dig!!

nyduschad liten sötnosKommentarer
Postat av: Frida

När man är inställd på att göra en sak och typ gått och oroat sig i flera dagar för en sak så blir det inte av, då kan man juh börja undra vad vissa håller på med..

2010-02-18 @ 09:02:49
URL: http://fridaigns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback