tröttapa ab


2010-02-01 @ 21:06:40
usch här va de trött värre..komm nyss hem ifrån elliotts kusin o's tvåårskalas..man blir ju så trött av att åka bil. Elliott slocknade nästan direkt på hemvägen- inte lustigt eftersom han brukar somna runt 6. han vaknade knappt ens när man klädde av honom så trött va han! o jag ska ta o lägga mig nu med- sitter här o gäspar för fullt!

godnatt på er kära läsare <3

hörs imorn, kramar


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej snäckan!!TACK så jättejättemycket för din otroligt fina kommentar hos mig. Jag uppskattar verkligen ditt stöd och din vänskap. :)

Jag ska på informationsmöte på nya arbetet på måndag och sen börjar en internutbildning den 15:e. Såå spännande. Det är på Eniro 118 118.. Så det är jag som kommer att sitta och svara på alla samtal så folk ringer och frågar om nummer och adresser. :) hihi

Ja, jag såg det, och ja, jag säger det igen, du är riktigt duktig. Kul att du får så många beställningar. Jag får inga. haha..

Jadå, allt är lite som på moln hos mig idag. :)

Hoppas allt är riktigt bra med er också. O att lillkillen kommer trivas mer med dagisfröken vid nästa tillfälle. Låter som en väääääldigt kort inskolning i er by?!

Sov nu riktigt gott.

Kramar

2010-02-01 @ 21:40:21
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag hittade det :) tack för hjälpen, kram

2010-02-02 @ 07:46:08
URL: http://iiennii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback