godmorgon söndag!


2010-01-31 @ 07:10:27
Då va de slutet på veckan igen, och ärligt talat så känns det ändå rätt skönt på nåt sätt, för man vet ju att det snart är helg igen =)
Vi har varit vakna här sedan strax efter kl 6 o jag har redan hunnit plocka i lite i diskmaskinen o sätta igång den, diskat nappflaskor o lite skålar och så eldas de för fullt! Elliott han står som fastklistrad framför musse piggs klubbhus och kikar- ser jättesött ut när han typ står 40 cm framför tvn o kikar..vadå närsynt,hihi?

IDag ska vi nog ta o bege oss ut o leka lite grann i snön tror jag, så elliott får känna vid de lite.. skotta gångar iträdgården där elliott kan gå utan att sjunka ner i snön! Sen är vi bortbjudna på middag hos mamma o pappa runt halv 2, och de klagar jag inte på..för mamma lagar såå god mat o så är det ju skönt att slippa laga mat själv!

Vad ska ni göra idag?

kramar






Kommentarer
Postat av: Emma

Skönt att vara bortbjuden en söndag! :)



för den 13:e ska vi fira alla hjärtans dag typ haha. Vi tänkte bara vara hemma käka sjukt mkt godis och massa onyttigt och se på massa film medan Ebba är hos sin mormor. Där för satte vi ett så kort mål till att börja med :)

2010-01-31 @ 09:22:34
URL: http://luhanka.se
Postat av: MizzBlondii<3

Ska vara med en kompis. ;)<3

2010-01-31 @ 10:04:38
URL: http://mizzblondii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback