tack älskling


2010-01-05 @ 16:19:35
gissa om jag vart glad när a kom hem med två stycken buketter med tulpaner idag(en till varje bord)..så himlans sött av honom..vilken överraskning..tusen tack älskling <3







Kommentarer
Postat av: carro o Elsa

fina blommor :)



men d va konstig ja läser din nästan varje dag, ett sånt inlägg har ja inte sett! hehe tur du hitta det nu ;) jaa vi e lite sjuka men på bättringsvägen, hoppas ni mår bra???

2010-01-05 @ 18:27:39
Postat av: Sofia Werlin

Vad fina :D

2010-01-05 @ 20:48:56
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Carolina

Hej snygging!

Vad gulligt av din sambo! :) Vad glad jag hade blivit om min sambo hade kommit med blommor. Dom kanske skulle talas vid dom två?! :P haha..

Vet du vad?! Vi hade faktiskt fått en del utav pengarna (skumt) igår så alla räkningar har blivit betalda. :D Pjuh.. hatar verkligen sånt.

Ja, det är en stor klump i magen nu när det är så med jobbet. Jag håller på att ringa runt till en massa andra ställen och försöker få mer jobb, men det är inte lätt när alla har anställningsstopp. :/ Men man får inte ge upp i alla fall.

Konstigt att ni inte fått reda på något från ert dagis än. Nu är det ju bara en månad kvar ju! Jag hade varit jättenervös. Som du säger är det ju mycket att tänka på i samband med start. Hoppas dom hör av sig snart så du kan få lite ro. Inskolningen börjar väl lite tidigare också?!

Vad roligt med systemkamera. Funderar starkt på en sån nästa gång det blir nya kamera. :)

Hoppas ni hade en trevlig tacokväll.

Kramar

2010-01-05 @ 21:51:39
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Nina

å va mysigt. alltid trevligt med fina blommor sådär :D

2010-01-05 @ 23:12:31
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Emily och Elliott

Hej! Ja det är visst ett lite roligt sammanträffande=) Jag brukar faktiskt kika in på din blogg med jämna mellanrum! Din Elliott är supergullig han=) Vi har fått dagisplats, han ska börja nästa måndag.. Känns helt sjukt! Vi fick svar för ca en månad sedan.. Lite kasst att ni inte fått svar ännu, men dom säger ju att man ska vara beredd på att man kan få veta typ några dagar innan om man har otur...

2010-01-05 @ 23:39:20
URL: http://livetmedelliott.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback