Besöket på BVC


2010-06-22 @ 20:25:10
Huh, de vart riktigt stressigt för elliott o mig när vi skulle till BVC vid ett förut idag. Behövde aldrig väcka elliott han vaknade själv (han hade nog dock inte sovit klart) runt fem över halv ett. Då skulle jag försöka ge hono lite köttfärspaj, men han ville verkligen inte ha nåt vet inte hur länge jag testade =(. Han var jätteledsen o nyvaken ju. Så de blev äppelklyftor i en påse som han fick av medans vi gick fram till vårdcentralen. Eller gick..jag sprang nästan fram dit eftersom de tog lite tid med matandet så låg vi efter några minuter.  Väl framme på VC så va vi faktiskt bara 4 minuter försenade, o de hade jag verkligen inte dåligt samvete över eftersom vi ibland fått sitta o vänta i upp till 30 minuter på att få komma in på bvc besök.
Först blev det mätning o vägning. Han är nu 85 cm lång, och väger 12,71 kilo..liten kille är verkligen stooor =)
Sen kom läkaren o lyssnade på hans hjärta, klämde lite på stenarna, tittade så han hängde med i utvecklingen som han skulle. HAn fick stapla små klossar på varann, o de klarade han såklart galant =) HAn kan ju inte prata så mkt än, några ord kan han ju. MEn han förstår desto mer. Ber jag honom o hämta saker så gör han oftast det faktiskt =)
Sedan va de dags för sprutan med...o ja, den gillade elliott verkligen inte. Han vart jätte jätteledsen stackarn. Men de gick över så fort vi kom till vagnen o han fick lite mer äpple =)

När vi kommit hem så testade jag o ge elliott lite paj igen, o nu gick det iaf lite bättre..fick i honom några skedar. Sen packade jag en kasse med lite badkläder o så gick vi till sis för lite bad. Blev dock inget bad för min del, hade velat. Men hade ju fullt upp med min söte busunge <3

Men är de lika fint, om inte finare imorn så blir det nog allt ett dopp ;)

nähä..om man skulle borsta tänderna?

antar att de blir en tidig morgon imorn igen så det är väl bara o gå o lägga sig?

Ha en trevlig kväll,
godnatt
kramar







Kommentarer
Postat av: Eva

fin vet jag inte om den är, men den börjar bli stor tycker jag !

2010-06-22 @ 21:09:38
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Eva

fin vet jag inte om den är, men den börjar bli stor tycker jag !

2010-06-22 @ 21:09:48
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Louise&Isabella

då är han lite strörre än Bella nu. Hon vägde in sig på 11,5 kilo och 83 cm förra veckan! vad stora de börjar bli!! jag är lite avis på att du ska ha en till, det vill jag med!!

2010-06-22 @ 21:29:13
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback