Lördag.


2010-06-05 @ 07:48:02
Nu sitter elliott och jag här i soffan, som vi brukar göra varje morgon. De verkar bli en riktigt fin dag idag med..o de tackar vi ju inte nej till direkt =)

Det som är skönast av allt just nu känner jag är att vi har en dusch som funkar nu igen. I torsdags så lade våran duschpanel som vi köpte när vi gjorde irdning huset för 2 1/2 år sen... Den hade iofs kollapsat lite redan innan då munstycket till slangen lossat. Men vi kunde ju ändå använda den stora duschstrilen som satt fast i själva panelen. De va bara de att den stora strilen lossnade med =(

Så där stod jag, klockan var runt halv 7-7 tiden på kvällen.. med en supertrött o jätteskitig o sandig liten elliott i famnen o undrade va jag skulle ta mig till. Dessutom va jag allt annat än fräsch me o hade längtat efter en dusch hela eftermiddagen. De blev att jag fick använda slangen o duscha av oss med, fick hålla tummen framför slangen så att vattnet strilade sig lite. Elliott gillade verkligen inte att duscha just då, men va skulle man göra? tog dessutom hundra år för mig att få bort schampot i håret.

Igår morse ringde iaf sambon A till rörmokarn så fort de hade öppnat på morgonen, så när elliott o jag satt här o morgonmyste o bara hade några minuter kvar tills vi skulle åka till dagis/jobb så kom rörmokarn.
Trodde faktiskt inte att de skulle ha tid o komma när helgen va så nära o allt, men nu har vi som sagt en fungerande dusch igen =)  Thank god =) =)

Haha..blev en lång historia o berätta för er ;)

är lite sugen på att dra iväg till ikanohuset en riktig snabbis sen vid halv tio så man är där när de öppnar, har knappt nåt o ha på mig känns de som, o elliott behöver lite mer kläder me för den delen. Vore skönt o åka själv för då går de ju så mkt fortare!

Önskar er alla en trevlig lördag.
kramar






Kommentarer
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Jag jobbar bara extra =) Egentligen enbart freda nätter på burger king men det har blivit lite mer just nu för vi har sparkat en del personal å så är några lediga! Sedan var det lite månadsarbete som de låg efter med också som de behövde hjälpt med så = )



Men jag längtar som en tok efter att komma tillbaka till jobbet igen på heltid. Få en ordentlig vardag osv =) vad jobbar du med förresten?

2010-06-06 @ 06:44:30
URL: http://mellemus.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja visst va designen fin! :) Hon e jätteduktig!



Jo allt e bara fint me oss. Har kommit iordning ganska bra här hemma så de e skönt.



Kram

2010-06-06 @ 09:16:52
URL: http://malinjljung.blogg.se/
Postat av: Louise&Isabella

Jag tror inte att hon tyckte det var så kallt. Men kul var det iaf tyckte hon!! Idag har hon badat ute i sin pool. Hon var i den hur länge som helst. Nu ska vi snart avsluta den här helgen med kalas och grillning, hoppas ni med har haft en toppenhelg!! kram

2010-06-06 @ 13:59:09
URL: http://bebbekarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback