Mitt i veckan.


2010-06-16 @ 07:27:56
Är de verkligen sant att det redan är onsdag? veckorna går visst fort även om man är mammaledig, skönt de =)  Fint väder verkar vi få idag med, det är alldeles klarblått på himlen. De blåser dock lite..men upp emot 18 grader skulle vi nog kunna få i skuggan idag iaf enligt smhi =) de säger man ju inte nej till.
Känner mig faktiskt mkt piggare idag än jag gjorde igår, fick ju sovmorgon till halv 6 idag igen..de tackar man ju inte nej till =D

På förmiddagen måste vi hålla oss hemmavd- för de ringde nyss från cylinda service o sa att de skulle komma hit runt halv 11- 11 nånstans. Så de får bli några varv med bus hemma i trädgården samtidigt som jag försöker städa upp o rensa lite på altanen. Återvinningen är ju öppen idag så de gäller o tömma allt man inte ska ha så de kommer med ner dit =) Ska bli skönt o få ordning på't. Elliott är som en igel när de gäller altanen. Han ska röra allt han inte får röra där typ!

Magen är det bara fint med tror jag, o jag mår oförskämt bra..nästan för bra för o va sant. Men man vet ju aldrig man kanske får de värre i slutet denna gången? Längtar efter sparkar nu, vore skoj.


nu är de nog dags att vika lite tvätt som legat ren i tvättkorgen i några dagar..oops!

vi hörs senare,
ha en trevlig morgon

kramar






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback