söndag o syskonvagn?


2010-06-13 @ 06:58:57
Klockan 05.30 tyckte elliott att de va morgon. Var bara o gno sig lite i ögonen o gå upp snällt =) väl därinne stod världens gladaste lillkille o kikade på mig med sina fina bruna ögon, kan man bli annat än glad o piggare av det??

Verkar bli lite uppehåll idag under dagens gång, om man kikar på smhi's hemsida iaf..men kallt kommer de väl säkert o va idag me =/ 
Är lite sugen på att hitta på nåt idag, men vad?


har börjat o fundera lite på vad man ska köpa för syskonvagn sen längre fram. Har nog iaf tänkt o köpa en begagnad.. som inte är föör gammal men ändå lite billigare än o köpa en ny. För antagligen kommer man kanske inte att behöva använda den så länge o så mkt, o då känns de onödigt att lägga ut 7000 när man kan hitta en likadan fast kanske ett par årsmodeller äldre för 3-4000.

Vagnen jag kikat lite på är en emmaljugna twin city cerox 360. Den verkar vara helt perfekt. Vill ha punkteringsfria däck och sen vill jag gärna ha svängbara hjul framtill så de blir lättare o styra.

Men har ni några andra tips på bra syskonvagnar så mottages de mer än gärna kan jag säga, det är ju en djungel =) tipsa på ;)

sen ska vi även köpa en emmaljunga scooter o ha till elliott oxå. Det kan va bra o ha två vanliga vagnar .  Vi har ju redan citycrossen som vi kommer använda till bebisen, o scootern får då elliott åka i när både jag o a ska ut me barnen.  Kan ju även va bra o ha om nån av barnen ska ha barnvakt o de andra barnet ska följa med mig/oss. O om bebisen vill sova ute så är de ju smidigare o lägga den i citycrossen än o ta syskonvagnen. Så har vi tänkt 'än så länge =)

Klicka på bilden för full storlek.

denna syskonvagn kanske?






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback