hemma!


2010-03-17 @ 18:26:44
Så skönt o vara hemma igen. Väl hemma möttes jag av en nyduschad elliott o en lika söt sambo som vanligt <3
Elliott hade 38,8 graders feber nu ikväll..när ska de ta slut egentligen? nu har han varit dålig sedan natten till söndagen- eller jaa lördagskvällen egentligen =( o dessa hostningar, usch!
Önskar så att han slapp allt de där o att han fick vara sig själv igen- han äter ju knappt nåt o de är inte likt honom!
Han dricker kanske upp 1/4 av vällingen knappt de- han brukar dricka upp allt. Han hade ätit knappt en halv burk mat idag- han brukar äta en hel och ibland fruktpuré efter. och yoghurten brukar han äta upp utan problems- men båda gångerna igår ville han inte äta upp allt!

är de inte bättre med honom på fredag så ska jag lyda mammas råd och gå ner till vc o prata med dom...när han är så slajmig o hostig som han är så är man ju oroad över att de kan bli lunginflammation. Men jag hänger dock inte upp mkt i julgranen för att de ska bry sig nog för att ta en ordentlig undersökning av honom iofs.
Syster var ju nere med sin lilla kille (halvåret äldre än elliott) i måndags som hade tagit sig för armen och illgråtit hela förmiddagen o de syntes till och med att armen var lite smått krokig- men han vart bara hemskickad med tabletter..de va ju inget med den armen.
Pappan ringde till sjukvårdsupplysningen när han kom hem- och de i sin tur ringde till VC igen och såg till att lille W fick komma dit igen.. o vet ni vad doktorn sa? typ att de inte va nån fara med det där- men bara för att lugna ner dom så skulle han skicka iväg dom på röntgen på lasarettet.
O vet ni vad?? överarmen var bruten på TVÅ ställen. Hur fan kunde doktorn missa det??? Stackars lille W säger jag bara =(
Så med andra ord så är VC här hemma verkligen inte att lita på- man får stå på sig om det är så att man misstänker att nåt är galet! men jag ska ta o testa dom om de skulle va så att han inte är okej på fredag! de lovar jag er!! Den där doktorn borde verkligen inte få vara doktor!!

jaja..nog tjat om sjukdomar o allt.. nu ska jag ta o lägga upp en design o sen passa på att packa upp allt jag köpt.. ;)

vi hörs senare!

kramar






Kommentarer
Postat av: Carro o Elsa!

Men uch blir så jävla arg på doktorerna som inte tar nått på allvar.....



GAAAAH!! BLÄÄ PÅ DOKTORER (vissa)

2010-03-17 @ 18:28:46
Postat av: Eva

hej ..ja milo har ju varit dålig sedan lördag kväll med feber runt 39...på morgnarna är tempen oftast lite lägre men höjs under dagen...

var på vc idag och de tog blodprov och lyssnade på lungorna , tittade i halsen och i öronen..men allt visade på virus..så då är det bara att avvakta =/

ja vi får verkligen hoppas att våra pojkar får må bättre snart ..

kram kram..hoppas du hade de bra på ullared iaf..

2010-03-17 @ 19:22:54
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: Jenny

Genast undrar jag ju vilken läkare de hade?? Fan inte klok ju!! Kram Jenny

2010-03-17 @ 21:20:54
URL: http://smulis74.blogg.se/
Postat av: emma-mamma till meja

Sådär är det på vår VC med. Meja fick ju en spricka i benet i julas men dom hävdade att det ABSOLUT inte var något fel på henne....



Kram

2010-03-17 @ 21:31:11
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Förvirrade Morsan

men vad arg jag blir! förbannade läkare som inte sköter sitt jobb!

2010-03-17 @ 23:20:21
URL: http://forvirrademorsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback