klipp, bad baj..en helt vanlig lördag.


2010-03-06 @ 14:46:00
Sådär då var man hemma igen. När jag hade dammsugit förut så ringde mamma o undrade om jag inte ville komma på lite fika och självklart så ville jag ju ha lite sällskap i min ensamhet så blev upphämtad o så åkte vi dit.  Var trevligt o tyst samtidigt eftersom vi bara var tjejer o så lille melvin då förstås.. inga småkillar som sprang runt o busade idag ju!

Sis har precis bestämt sig för en lägenhet så nu ska de tapetseras o målas i den så vi åkte en sväng till mjölby o kikade lite på tapeter o samt på mio. Sis har nu bestämt sig för skitsnygga tapeter till fondväggar i lägenheten o jag blev såååå avundssjuk på den ena tapeten..för den tapeten liknade linné tapeten jag ville haft i vårat sovrum när vi gjorde iordning i huset- men jag tyckte att den var alldeles för dyr då (kostade över 600 kr/rulle) men den här tapeten var inte bara ganska lik den- den var billigare och så va den faktiskt lite snyggare me ju =) ååå så jag vill ha den!!

o på mio då- hur mkt snygga soffor har de inte..såg en skitsnygg svart divansoffa som kostade typ 12900:- som jag sååå gärna skulle vilja ha!! Men..eftersom man har en busunge som kletar o kladdar o håller på så känns de inte så smart o köpa en sådan just nu..får nog allt vänta några år till! de sofforna vi har nu är ju rätt bra så eftersom man kan torka av dom lätt när han kladdat iaf!
Stannade självklart en sväng på mcdonalds o käkade lite lunch med- tog en mc chicken-min favorit när de inte finns el maco!

Väl hemma möttes jag av värsta bajdoften såfort jag kom innanför dörren i groventrén. Mötte elliotts mormor innanför (hon fick va barnvakt en liten stund eftersom a åkte iväg på fotbollsmatch efter elliott och han kommit hem från badet)  o hon sa att de hade varit ett rejält löst lass ända uppanför ryggen..haha! de kändes på lukten kan jag ju säga!! skönt att se att de verkar släppa o att lactulosen gör sitt nu =)
elliotts mormor sa att han inte hade sovit något dock- men det är ju helt förståeligt om han inte velat sova med tanke på vad som kom ut sen ju.. Så nu får han va vaken tills han ska sova ikväll! känns onödigt o lägga honom nu ju- då kan han säkert inte sova inatt.

Ja just de ja, de glömde jag ju berätta..igår klipptes elliotts långa hår av. A och elliott var hos frisören igår..och de hade gått sååå bra. HAn hade suttit stilla hela tiden o kikat på alla grejer som var runtomkring. ingen mer påbörjan på hockeyfrilla här längre inte. Han vart jättefin i sin frilla, tycker han genast ser mkt äldre ut nu, våran stora kille!

O i simhallen hade de varit jättekul berättade A när jag pratade med honom i telefonen förut, lät som att de nog var sugna på att åka dit nån mer lördag..kul när de hittar på nåt ihop bara dom två ju!

de va väl min eftermiddagsrapport det ;)

VAd händer hos er idag?


kramis








Kommentarer
Postat av: emma-mamma till meja

Men får man inte se nån bild på nya frisyren?

Kram

2010-03-06 @ 16:59:36
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback