snart helg..


2010-03-04 @ 17:57:52
tänk att nu är de bara en arbetsdag kvar- sen är de helg igen..veckorna går ju bara såå fort nu när man jobbar igen =)
Elliott hade haft de riktigt skoj på dagis idag med-han har tydligen hittat en favoritfröken- en tjej som är praoelev som han suttit hos till o från hela dagen =)

När jag hade slutat jobba så hämtade mina killar mig då åkte vi upp till ica o handlade lite frukt o lite inför helgen för o slippa de imorn. Sen drog vi oss hemåt där elliott fick lite yoghurt, följt av massa bus såklart. o under tiden satte jag igång o göra pannkakor. När de va klart så satte vi oss vid bordet o åt alla tre- de var så underbart mysigt trots att en viss liten herre bara skulle ställa sig upp i stolen <3
Ja o sen har vi väl inte direkt gjort så mkt mer faktiskt..det är skönt o bara ta de lugnt- är ju som sagt helt slut när man kommer hem från jobbet!

Stackars Elliott är fortfarande hård i magen till o från, vi proppar honom full med katrinplommonpuré o allt möjligt- men inge verkar göra så konsistensen blir normal igen.. får helt enkelt ta o testa lactulosen igen o se om den hjälper denna gång..de är ju så synd om han att behöva ha sådär ont när de väl trycker på =(

Har väl inte så mkt mer att tillägga för tillfället- känner att jag blivit en riktigt tråkig bloggerska som inte skriver så mkt längre- men de finns ju ingen tid! min familj betyder ju allt för mig, och därmed kommer de ju i första hand!

hoppas alla mår bra?

kramis






Kommentarer
Postat av: Emelie, mamma till Lukas

Har ni testat katrinplommonjuice? Tänkte om det var trixit att få i honom pure. Gjorde nämligen så med Lukas då han vägrar att bli matad så fick han dricka juicen istället =) Kanske inte det bästa för tänderna men funkar tandborstningen så lär det inte vara ngt större problem =P Sen så anser i af jag att magen går före i detta fall!



Kramar

2010-03-04 @ 22:05:09
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback