Ge mig energi!


2010-11-17 @ 19:39:07
Huh, jag är verkligen totalt slutkörd nu känns de som. Har varit full rulle hela dagen. Tanken är ju att man ska vara hemma med havandeskapspenning för att vila upp sig lite. Men jag ser bara allt som måste göras ju o kan bara inte låta bli o pilla med grejer som man kanske skulle kunna vänta med till dagen efter.
Idag har det ju iaf blivit Leilas kolasnittar, 2 satser knäckflarn med chokladsmörkräm emellan. Och ja efter det så blev det strykning av alla julgardiner samt dammning överallt. Sen fick jag dessutom för mig att jag skulle åka bort till Skattegården o se om jag hittade något fint rött tyg att sy en julgardinskappa till bebiskammaren. O jag hittade faktiskt ett med vita prickar på som jag tyckte var riktigt juligt..sen råkade de ju såklart följa med två stycken öljettgardinlängder i rött hem oxå till köket..oops!

Sen vart jag ju självklart tvungen att sy gardinkappan med, för inte kunde jag vänta me o sy den när alla andra julgardiner i alla andra rum skulle upp. Så när jag var klar med den va klockan tjugo i två..sen satte jag fart o satte upp julgardinerna i alla rum o hann precis klart o plocka ihop de sista syprylarna innan de va dags att åka o hämta elliott på dagis.

Så ja, full rulle har det varit! Måste försöka o tänka på att vila mig lite mitt på dagen när han är på dagis me ju..men hur lätt är de då? Jag tänker mer att bara jag är klar med alla förberedelser så kan jag få vila upp mig sen i slutet innan det är dags istället. Frågan är om de blir så?

Om 20 minuter tänkte jag faktiskt lägga mig i sängen o kolla på ett nytt avsnitt av True Blood, sen tänkte jag ta o sova. För imorn väntar en ny dag med nya grejer o göra. Bland annat ett barnmorskebesök, sen shopping på citygross och sedan eventuellt lite städning om jag känner att jag orkar med det.

hoppas ni alla haft en fin dag,
kramar






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback