Som en gudinna =)


2010-11-05 @ 10:19:51
Inatt har jag verkligen sovit som en gudinna jämfört me hur jag sovit annars på sistone, de va skönt de. Behövdes verkligen. O istället för att vakna vid 5 som E brukar göra numera så ropade han inte "mamma" förrän kl 6 idag! o inge bökande inatt heller, tack min älskade son <3

Fast kroppen känner sig ju iofs ändå lite seg o småslö- så lite vilande blir de nog snart iaf. Skönt o kunna slumra till på soffan i några minuter ju!  Spelade in reprisen av True blood igår o tänkte jag skulle titta på de nu, men de är visst nån som pillat med dvd hårddisken så ena scarten åkt ur..förstår inte de- vem kan de vara..haha!

Funderar lite smått på att lägga upp lite veckoplaneringar fram tills bf nu- gjorde exakt likadant när jag väntade elliott. Kan va bra o se va man har o göra ju ;)

Önskar vi en trevlig förmiddag så får vi se när vi hörs nästa gång, kanske alldeles strax?

kramar






Kommentarer
Postat av: Carolina

Åh, det låter ju som om du hade en alldeles perfekt natt, och snällt av Elliott att sova lite extra på morgonen! :) Då är du en glad mamma idag?! :)



Tack för dina tips och erfarenheter om barnvagn. Jag tror du har väldigt rätt i allt du säger. Och det är skönt att få lite tips från dig som har erfarenhet sen innan. Tror också det blir super med en mjulift att bära med sig in överallt utan att behöva väcka den lilla ängeln. :)



Hoppas du har en toppenkväll!

Kramar

2010-11-05 @ 18:04:39
URL: http://bluppan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback