Trippen till stan.


2010-11-08 @ 11:00:00
Blev ju en tripp till stan igår som sagt för att hämta hem syskonvagnen. Men när vi kom dit så hade de missat att sätta ihop den så vi blev tvungna (haha..va hemskt de låter) att stanna kvar i jönköping o gå på A6 i ett par timmar så de hann att sätta ihop den åt oss.  Så fick bli lite span efter grejer att önska sig när vi fyller..vi fyller ju alla 3 år snart så, och så blev de lite lunch ute.
Elliott hade viskat i mitt öra att han tyckte att hans pappa skulle få football manager 2011(ett tråkigt fotbolls-dataspel för fotbollsintresserade) som kom ut i fredags. Och då avslöjade vi det för A så han kunde få det nu. De är ju så när nåt man vill ha kommit ut, man vill ha de direkt. Så vi gick runt i hur många affärer som helst o letade efter de..men överallt hade det sålt slut. Men i sista butiken hade vi faktiskt tur- där hade de 2 st kvar. Så de va en lycklig A som kom hem igår, stolt över vad hans son köpt till honom..haha! Men Elliott gjorde de klart för honom, att då får han ingen farsdagspresent på söndag ;P

O sen sa A något så underbart att de lät som ljuv musik i mina öron, han sa att han inte visste hur man fixade en Willvin skötväska riktigt. Så om jag beställde hem en till mig så skulle jag få den i födelsedagspresent av honom och elliott...hur glad blev jag inte då???hihi, wunderbaar! så ska väl ta mig för o beställa en sen idag tror jag :)

Innan vi åkte hem stannade vi till vid babyproffsen igen, A sprang in o hämtade vagen.. o jag vart faktiskt lite impad över att själva vagnen inte tog så stor plats, man kunde ställa in den på sidan istället för rätt in. Så sen när vi inte har liggdelen mer så finns typ halva kofferten kvar..skitbra ju ;)
Nu står den parkerad inne i vårat garage eftersom den inte går att köra in igenom våra vanliga ytterdörrar ;) lääängtar tills vi får använda den =)









Kommentarer
Postat av: Madde

Kul med ny vagn :)

2010-11-08 @ 13:42:20
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Emelie

Hej! Hur gammal var Elliot då ni fick Leila? Vilken vagn köpte ni och använder ni syskonvagnen mycket? :)



Kramar!

2011-01-30 @ 00:00:30
URL: http://mellemus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback