tvättar tvättar o tvättar.


2010-11-04 @ 11:55:14
Både gårdagen o denna dagen är de stortvättning som gäller. Har hållt på å tvättat bebiskläder i hur många nyanser som helst känns de som. O de är mkt som luddar av sig me som man inte törs köra med annat även om de är i samma färg- så blir många småmaskiner med bebiskläder!
Igår när vi var i stan så plockades de på lite extra till bebisförrådet oxå. Man kan ju inte hjälpa att man hittar nåt riktigt litet sött till h*n därinne, då bara känner jag att jag måste köpa ju ;) Så nu är julaftonsoutfiten klar iaf, om h*n kommer tills dess..men de ska vi väl hoppas. Men iofs, 14 dar över tiden kan man ju gå.

Fick igår hem ett kuvert me lite rabattkuponger från libero. eftersom jag anmält oss till liberoklubben igen. Var lite kuponger på tvättlappar och sen på blöjor i storlek 1 o 2..de tackar vi så mkt för =)
SEn har jag ju en sån där babybox o hämta ut på babyproffsen oxå me massa spännande saker, men de tar jag väl inte förrän vi hämtar syskonvagnen.
På tal om de så sa vi ju till hon som jobbade när vi beställde syskonvagnen att vi ville kunna hämta den från 1:a november. Men vi har inte hämtat den ännu..haha! jag trodde verkligen att man skulle vilja hämta den direkt precis som de va me elliotts vagn, men just nu känns de som att de är så mkt jämt.
På vardagseftermiddagarna vill man helst inte åka för då är man trött o seg, o på helgerna har de varit/kommer de vara massa annat. Som nu i helgen är det kalas på lördagen- o sen ska vi åka till återvinningen o greja lite, på söndagen tror jag man bara känner för att vara hemma o ta de lite lugnt.  MEn jaja, vi får väl iaf ringa o höra med dom om det är lugnt om den står kvar i några dar till- är det inte det så får man väl ta o åka en sväng iaf.

Måste ju förresten ta o börja skriva en Ullaredslista med allt som ska köpas oxå..nu blev de mkt..haha!

O nu kom smällen från tvättmaskinen som indikerar att tvätten är färdigtvättad, bäst o hänga upp o slänga in nytt.

vi hörs senare,
kramar








Kommentarer
Postat av: eva

haha jag känner igen det där..man är inte alls lika ivrig med alla saker nu andra gången =/

2010-11-05 @ 08:36:42
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback