Va tiden går fort..


2010-11-23 @ 13:52:06
Tiden bara rusar iväg idag känns de som. Sedan jag lämnade elliott på dagis har jag hunnit me o handla- var hemma runt halv 10. SEn satt jag ju här en stund. Sen efter 11 så blev de film och när filmen var klar så satte jag igång o steka pannkakor o nu när jag är klar me pannkakorna så sitter jag här en snabbis igen o vips så är de endast om 5-10 min dags att åka o hämta buselliott på dagis.

5 timmar är verkligen ingenting ju även om man bara slappar o tar de lugnt!De har faktiskt varit riktigt skönt o bara ta de lugnt o inte stressa o greja o dona massor. Tror jag behöver det nu såhär i slutet faktiskt! var alldeles för mkt förra veckan!

nähä, om man skulle klä på sig lite o starta bilen? för jag antar att jag kommer få skotta en massa snöbumlingar från garageuppfarten eftersom de varit här o plogat =/

vi hörs senare,
svarar på era söta kommentarer då =)

kramar






Kommentarer
Postat av: Nina

tycker oxå att det går så snabbt med tiden om dagarna.. man hänger inte med..

2010-11-23 @ 17:12:12
URL: http://deliciously.se
Postat av: eva

mina dagar springer iväg och jag hinner knappt göra något vissa dagar. tycker det ska bli lite skönt när milo får börja på dagis så neah får lite ensamtid med mig =) hon blir ju lite utanför som det är just nu eftersom milo kräver så mycket.

kommunen ringde i veckan och vi har fått en plats =) han kommer få börja senast 17 januari trodde hon !

2010-11-24 @ 09:19:35
URL: http://fonmo.blogg.se/
Postat av: cammie

emlich!? Haha, nu såg jag att det är ju DU. Ja tusan, här har det hänt grejer. Ser att du får bebbe nr 2 när som helst nu, va roligt! Grattis!! Hur lever livet mer er då? =)

2010-11-24 @ 09:51:18
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback