dåligt med tid.


2010-10-20 @ 15:11:10
Idag har de verkligen inte funnits nån tid till bloggning. HAr haft o göra ändå ;) var på toa strax innan 5 i morse o gick på vägen tillbaka in till elliotts rum för att titta till honom. Fick nästan lite panik eftersom jag inte såg honom. Tänkte att aha- han ligger väl under sitt täcke då, men där låg han inte. Efter mkt om o men så hittade jag honom till slut, längst ner i fotändan i ena hörnet, där låg han o snusade så gott så.
Gick in o lade mig igen, efter några minuter va de dags för A att gå upp...då va Elliott vaken därinne- så idag gick vi upp redan strax efter 5. Sen har de busats o varit full rulle ända fram till dagislämningen.

Efter dagislämningen tog jag en tur fram till fiket här hemma för att köpa en räkmacka till elliotts mormor som är snäll o ställer upp o är barnvakt en stund ikväll..tack så mkt <3
Sen vid kvart i tio blev jag upphämtad av Elliotts moster o hennes minsting, blev en liten tur till mjölby o sen till skänninge för att äta lite lunch. Tack för en trevlig förmiddag syster!

Blev en snabbdusch när jag kom hem därifrån o sen va de bara att ila iväg till dagis för o hämta busungen som inte alls var så medgörlig idag. De tog en evighet (kändes som de iaf) att få på honom ytterkläderna idag. Han skulle bara springa ifrån mig o göra massa annat o när jag väl fick tag på honom så va han stel som en pinne o sparkade runt..svettigt eller vad?

A är borta me jobbet o kommer inte hem förrän efter 6 ikväll, då blir de vårat första föräldramöte som föräldrar...ska bli kul =)

Nu är de dags o ge busungen lite mat,
vi får se när vi hörs härnäst,
kramar






Kommentarer
Postat av: Johanna med tyra och otto

okej så dy menar prickit runt om hela och vit dr man skriver, det syns inte på din testsida... jobbig jag är va?

2010-10-20 @ 18:33:59
URL: http://tvamanaderkvar.blogg.se/
Postat av: eva

inte helt lätt att försöka klä på barn som inte vill...dessutom ännu jobbigare med stor mage =/

allt bra annars ? kram

2010-10-20 @ 20:09:40
URL: http://fonmo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback