Happy friday =)


2010-10-22 @ 09:37:30
ooo, fredag o det är HELG =) Underbart värre ju! Var för en stund sen o lämnade av busungen på dagis, sen blev det en snabbdusch när jag kom hem. Runt 10 kommer sis o hennes minsting o hämtar upp mig så ska vi åka en sväng in till Motala o kika lite grann..kul o hitta på nåt ju =)

Shit va de har blåst o snöat/regnat inatt..usch! haha.. hoppas ingen av grannarna såg mig när jag var uppe runt ett-tiden o tog in våran välkommen skylt som brukar sitta på dörren. De lät som bara den om den när vinden tog i i den o gjorde så den slog hårt mot dörren!

7 veckor kvar...

Önskar er alla en trevlig fredag så får vi se om vi hörs nåt lite senare,
kramar






Kommentarer
Postat av: Carolina

Ja, det ska bli så härligt. Den 25:e är det bara en månad kvar. hihi.. Aldrig har det varit så roligt med att julpynta. ;)



Jaaa, så underbart. Jag räknar ner dagarna nu och hoppas veckan går riktigt snabbt. Är så spännd. Känns som evigheter sen sist, och nu ska jag ju få dela det med Jimmy. Det ska bli så kul att se hur han reagerar. hihi :)

Ja, vi vill gärna ta reda på könet. Vi är alldeles för nyfikna för att vänta.



Hoppas nu du/ni får en riktigt fin fredag!

Kramar

2010-10-22 @ 14:15:43
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: ruby, milo och magen

vad gullig du är:) hahaha ja! när man vill ta bild på Milo är det i princip omöjligt då han bara springer runt överallt, men sen när man ska ta på sin mage, då passar det;)

Kramar

2010-10-22 @ 18:22:21
URL: http://rubykanoby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback